skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Overig steigermateriaal

Overig steigermateriaal

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Volop keuze in divers overig steigermateriaal

Om het werken op een rolsteiger nog efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger te maken, vind u op onze website nog diverse handige rolsteiger uitbreidingen en overig steigermateriaal. Wij beschikken o.a. over een uitgebreid assortiment:

 • Loopbruggen;
 • Uitwijkconsoles;
 • Steigertrappen;
 • Doorwerktenten.

Aluminium loopbruggen tot ca. 8 mtr overspanning

Een aluminium loopbrug is de ideale oplossing wanneer u een lichtgewicht overspanning moet maken tussen bijvoorbeeld 2 rolsteigers. In ons assortiment hebben we diverse merken en uitvoeringen, tot een maximale overspanning van maar liefst 8 meter. Naar keuze kan de loopbrug worden voorzien van een enkelzijdige of dubbelzijdige leuningen.

Uitwijkconsoles; onmisbaar bij uw werk aan een dakkapel

Wanneer u regelmatig werkzaamheden moet uitvoeren aan een dakkapel, kunt u eigenlijk niet zonder een set uitwijkconsoles. Deze (universele) set hangt u eenvoudig en snel aan uw rolsteiger waardoor u tot ca. 1.30 meter kunt uitkragen/uitbouwen richting uw dakkapel. Een dakkapel schilderen of afwassen was nog nooit zo eenvoudig en veilig!

Steigertrappen: veilig en efficiënt beklimmen en afdalen van uw rolsteiger

Wanneer u uw rolsteiger wilt inzetten als een tijdelijk trappenhuis of als u een steiger intensief en veelvuldig moet beklimmen of afdalen, dan is het gebruik van steigertrappen zeker een overweging. U hoeft niet meer uw rolsteiger via de sporten en door de luiken te klimmen maar loopt, net als bij u thuis, via de inwendig gemonteerde steigertrappen en bijbehorende leuningen, de trap op. U loopt veilig en snel met al uw gereedschappen en materialen naar de betreffende werkhoogte.

Doorwerktenten: doorwerken tijdens alle weersomstandigheden

Een doorwerktent maakt het u mogelijk om door te werken op uw rolsteiger tijdens alle weersomstandigheden. Regen, sneeuw, felle zon of hagel vormen geen verlet meer. De (universele) regenkapstaanders zijn eenvoudig te bevestigen aan uw bestaande rolsteiger. Het afdekzeil is snel en makkelijk door middel van de elastieken aan te brengen.

Ons steigermateriaal is toepasbaar op (vrijwel) alle merken rolsteigers

De meest gangbare rolsteiger merken hanteren heden ten dage een nagenoeg gelijke maatvoering. Dit betekent dat al ons overig steigermateriaal veelal passend zijn op andere merken rolsteigers (zoals bijv. ASC, Altrex, Skyworks e.d.).Mocht u in het bezit zijn van een bestaand rolsteiger en bent u op zoek naar slimme en handige steigeruitbreiding, maar twijfelt u of onze onderdelen passend zijn? Neem dan even contact met ons op en wij adviseren u graag.

En mocht het steigermateriaal uiteindelijk onverhoopt niet voldoen? Vervelend, maar voor ons geen enkel probleem. Vanzelfsprekend kunt u dan de spullen weer retour brengen en krijgt u van ons het aankoopbedrag retour gestort.

Slim steigermateriaal kopen doe je natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Bent u op zoek naar slim steigermaterieel om uw werkzaamheden sneller, makkelijker of efficiënter uit te voeren? Op onze website vindt u de diverse opties en mogelijkheden overzichtelijk gerangschikt. Wij beschikken over een eigen voorraad waardoor wij u snel kunnen helpen.

 • Voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis;
 • Vanaf €350 aankoopbedrag; gratis verzending in Nederland;
 • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug;
 • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom;
 • Service staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Uitgebreid assortiment, veelal universeel toepasbaar;
 • Altijd scherp geprijsd.
Lees meer
Back To Top
WhatsApp chat