skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

RSS. de meest verkochte dakrandbeveiliging!!
eenvoudig, veilig en snel te plaatsen!

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Dakrandbeveiliging: vanzelfsprekend te koop bij Rolsteigerkopen.nl

Een goede en betrouwbare dakrandbeveiliging is vanzelfsprekend een must bij het werken op een hellend of plat dak. Wist u dat valgevaar één van de meest voorkomende oorzaak is van een arbeidsongeval?

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment in een veilige en professionele randbeveiliging, zowel voor een hellend – als plat dak. Met de groeiende vraag naar valbeveiligingen zijn er inmiddels een groot aantal merken en fabrikanten op de markt. Wij hebben bewust gekozen voor de randbeveiligingen van zowel RSS als ASC/Euroscaffold; beiden van Nederlands fabricaat die garant staan voor een kwalitatief product in combinatie met een scherpe prijs. Vanzelfsprekend voldoen al onze valbeveiligingen aan de meest actuele eisen en voorwaarden.

RSS dakrandbeveiliging; niet voor niets populair bij de installateurs van zonnepanelen.

Tijd is geld! Maar op veiligheid mag volgens ons niet worden bezuinigd. De randbeveiliging van RSS bestaat slechts uit (maximaal) 4 delen welke snel, veilig en door slechts 1 persoon en zonder gereedschap zijn aan te brengen en na afloop weer zijn te demonteren. De muursteunen worden eenvoudig in de dakgoot gehangen. De voetplaat is uit te schuiven zodat ramen of andere obstakels makkelijk kunnen worden omzeild. De lichtgewicht aluminium rekken worden vervolgens eenvoudig in de steunen geplaatst. Vergeet vervolgens niet om nog de kantplank te plaatsen en klaar is Kees!. Sneller en eenvoudiger aanbrengen van een valbeveiliging kan niet.

De randbeveiligingen van ASC/Euroscaffold werken vergelijkbaar. Bij dit systeem is echter het aluminium rekwerk vervangen door een stevige netwerkconstructie en is de kantplank hierin geïntegreerd.

Voor welke randbeveiliging u ook kiest; u bent verzekerd van een veilige en efficiënte valbeveiliging rondom uw werkplek.

Ruim assortiment in randbeveiligingen.

De modules van de dakrandbeveiligingen van zowel RSS als ASC/Euroscaffold zijn gebaseerd op een maatvoering van 3 meter. In ons assortiment bieden we dan ook gecombineerde randbeveiligingen aan tot 30 meter lengte.

Voor het vervoer van de randbeveiligingen biedt RSS overigens ook een gegalvaniseerd stalen transportframe aan met een laadcapaciteit van 30 meter. Even met de heftruck op de aanhanger en je bent klaar voor vertrek!.

Een dakrandbeveiliging is verplicht volgens Arbeidsomstandighedenbesluit.

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet (ARBO-wet, artikel 13.6) is een (collectieve) beveiliging van uw dakrand verplicht bij werkzaamheden vanaf een hoogte van 2.5 meter. Bij alle werkzaamheden vanaf deze hoogte is een valbeveiliging verplicht met een minimale hoogte van 1.00 meter. Boven een werkhoogte van 13 meter dient het hekwerk of leuning overigens minimaal 1.20 meter te zijn.

De eis geldt zowel bij hellende daken als bij platte daken. Bij platte daken kan er echter zonder dakrandbeveiliging worden gewerkt als de afstand van werklocatie tot aan de dakrand ( of bijvoorbeeld trapsparing / lichtkoepel o.i.d.) groter is dan 4 meter. Deze zogenaamde veilige zone dient dan overigens wel op een duidelijke wijze te zijn gemarkeerd.

Indien er geen collectieve randbeveiliging door een leuning of hekwerk kan worden gemaakt, dient een veilige werkplek te worden gerealiseerd door individuele valbeveiliging, zoals bijvoorbeeld een valharnas in combinatie met een rail- of kabelsysteem.

Een dakbeveiliging koopt u zonder zorgen bij rolsteigerkopen.nl.

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van de juiste beveiliging van de rand van uw dak. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend bij Rolsteigerkopen.nl.

En bij bestelling geldt:

  • Als u voor 12.00 uur besteld, doen wij onze uiterste best binnen enkele werkdagen te leveren.
  • Gratis verzending in Nederland.
  • Alle randbeveiligingen voldoen aan de wettelijke normen
  • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug
  • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom.
  • Altijd scherp geprijsd
Back To Top
WhatsApp chat