skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Telescoopladder

Telescoopladder

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Uitgebreid assortiment in telescoopladders van Telesteps

Voor iedere klus of toepassing in de kleine ruimte vindt u bij ons wel een geschikte aluminium telescoopladder. Voor een kwalitatieve telescoopladder voeren wij het programma van het topmerk “Telesteps”. Dit merk is al jaren de nummer 1 van de wereld van de telescopische ladder en telescoop trap. Zeer robuust en van degelijke kwaliteit van Zweeds makelij. De uitschuifbare ladder is per trede instelbaar. De telescoopladders van Telesteps zijn in ingeschoven toestand zeer compact en makkelijk draagbaar en op te bergen, waardoor deze ladder telescopisch genoemd wordt. Door zijn multifunctionaliteit zijn deze ladders uitstekend geschikt voor de “klusbus”.

Telesteps Prime Line voor de veeleisende professional.

De Telesteps Prime Line telescopische ladder behoort in kwalitatief oogpunt tot de top van het segment en is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende professional. Deze telescoop ladder heeft een zgn. (gepatenteerde) autostep-functie, dat wil zeggen dat de ladder tot elke hoogte kan worden ingeschoven, door slechts 2 knoppen te bedienen die aan de voorzijde van de treden te vinden zijn.

De ladder telescoop beschikt over geïntegreerde dempers bij het inschuiven. De uitschuifbare ladders (ladder telescopisch) zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de ladders sterk zijn, maar toch licht in gewicht. Door het unieke driezijdige profiel van de staanders beschikt de ladder over meer stevigheid en stabiliteit. Extra brede treden zorgen voor extra sta comfort. Door de stevige rubberen voetdoppen heeft de ladder een uitstekende grip. De rubberen topdoppen beschermen een eventuele wand of gevel tegen beschadiging.

De Telestebs Prime Line serie bestaat op dit moment uit een drietal uitschuifbare ladders:

  • 10 treden met een lengte van 3.2 meter;
  • 12 treden met een lengte van 3,8 meter;
  • 13 treden met een lengte van 4,1 meter.

Welke type of lengte telescoopladder moet ik hebben?

Bij het gebruik van ladders en trappen wordt veelal gesproken over stahoogtes en werkhoogtes. Bij deze laatste term wordt feitelijk de hoogte bedoelt die je met je handen kunt reiken (werken) als je op een ladder staat. Voor een veilig gebruik van een uitschuifbare ladder mag je niet verder klimmen dan de 4e sport van boven. (ca. 1 meter onder hoogte ladder). Dus de maximale werkhoogte van een ladder wordt gevormd door de lengte van de ladder minus ca. 1 meter, met daarbij weer opgeteld ca. 2 meter reikwijdte.

Wanneer u via de ladder een dak of werkbordes wilt betreden moet u rekening houden met een extra traplengte van ca. 1 meter boven het niveau wat u wilt betreden of bereiken. (bij het betreden van bijv. een dak op 3 meter hoogte, adviseren wij u een ladderlengte van (minimaal) 4 meter.

Een uitschuifbare ladder koop je zonder verzendkosten bij rolsteigerkopen.nl

Een kwalitatieve telescoop ladder of telescoop trap kopen is nu wel erg eenvoudig. Onze telescoop ladder van Telesteps is veelal uit voorraad leverbaar, dus als u voor 12.00 uur besteld, doen wij onze uiterste best de telescopische ladder of telescoop trap de volgende werkdag te leveren. U betaalt bij ons verder geen verzendkosten voor de levering in Nederland en België. Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Bekijk dan hier de beoordelingen van Rolsteigerkopen.nl.

Veiligheid staat voorop.

Helaas vinden er nog steeds heel veel ongelukken rond en om het huis plaats bij het gebruik en het werken op ladders en trappen. Veelal is de oorzaak direct terug te leiden naar het gebruik van inferieure kwaliteit ladders en trappen. Veiligheid staat bij ons voorop. Om deze reden verkopen wij alleen de hoogkwalitatieve telescopische ladders van het merk Telesteps die vanzelfsprekend voldoen aan de strenge geldende eisen van:

  • Besluit draagbaar klimmaterieel
  • EN 131 normering
  • NEN 2484
  • Warenwet

Met ons huidige programma zijn we ervan overtuigd een telescoop ladder aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Realiseer u dat een kwaliteitsladder lang mee gaat, tegen een stootje kan en veilig is. Laat dus bij uw aankoop bij een uitschuifbare ladder de prijs niet doorslaggevend zijn, maar kies voor kwaliteit en veiligheid!

Op zoek naar een voordelige telescopische ladder?

We zijn eerlijk!.  De telescoopladders van Telesteps zijn zeker niet goedkoop. Op diverse websites en webshops worden dan ook veel alternatieve en goedkopere varianten en merken telescoopladders aangeboden.  Onze ervaring is echter dat goedkoop veelal  duurkoop blijkt te zijn. Met name de kunststof bus- en glij-onderdelen in dergelijke uitschuifbare ladders blijken veelal de zwakke schakel van dergelijke prijstechnische alternatieven.   Op zoek naar een voordelige uitschuifbare ladder of ladder telescopisch?  Volg ons advies en blijf bij het kwalitatieve merk Telesteps en kies een alternatief uit de ECO-line serie of Classico Line.

Bezoek  regelmatig onze website en kijk naar onze actuele aanbiedingen. Met enige regelmaat bieden wij een telescoop ladder aan met extra korting.

Schrijf u in voor onze nieuws- en actiebrief

Geïnteresseerd in de aankoop van een voordelige uitschuifbare ladder of op zoek naar een aanbieding voor een rolsteiger of kamersteiger? Schrijf u in voor onze nieuws- en actiebrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste aanbiedingen.

Back To Top
WhatsApp chat