skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Driedelige ladder

Driedelige ladder

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een driedelige ladder koopt u natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Op zoek maar een kwalitatieve en veilige driedelige ladder? In onze webshop vindt u een breed assortiment driedelige ladders van het kwaliteitsmerk Maxall. Deze zijn relatief licht in gewicht en leverbaar tot een totale lengte van maar liefst 9.00 meter.

De ladders hebben een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding en zijn geschikt voor zowel de professional als de particuliere gebruiker.

Vanzelfsprekend voldoen onze driedelige ladders aan de zeer strenge Europese en Nederlandse wetgeving en voorschriften van:

 • Warenwet draagbaar klimmaterieel
 • NEN 2484
 • EN 131

Welke ladder u kiest, is vanzelfsprekend sterk afhankelijk van de hoogte die moet worden bereikt. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de vuistregel dat de werkhoogte van een ladder ca. 1 meter hoger is dan de maximale uitschuifbare lengte.

Mocht u twijfelen over de juiste keuze, neem dan even contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag in uw zoektocht naar een duurzame en veilige ladder.

En bij bestelling geldt:

 • Als u voor 12.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best de ladder volgende werkdag te leveren;
 • Gratis verzending in Nederland en België;
 • De driedelige ladder voldoen aan de wettelijke normen;
 • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug;
 • Service staat hoog in het vaandel;
 • Retourtermijn van 30 dagen;
 • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom;
 • Uitgebreid assortiment, ook in ladder onderdelen of accessoires.

Kenmerken van onze driedelige ladder

Kenmerkend voor de ladder van Maxall is de standaard sportafmeting van 40 mm die breder is dan veelal andere merken ladders. Dit betekent meer sta-comfort hetgeen u bij langdurige arbeid op de ladder zeker zult merken. Het profiel van de staanders is ergonomisch gevormd en ligt door de ronde profilering makkelijk in de hand. De sportafstand is 250 mm. Om wegglijden van de ladder te voorkomen is deze voorzien van rubberen anti slip doppen.

De driedelige ladder is naar keuze leverbaar met rechte of met uitgebogen bomen aan de onderzijde en is leverbaar in zowel blanke aluminium uitvoering of van geanodiseerd aluminium. In dat geval is het aluminium behandeld en voorzien van een duurzame afwerklaag en voorkomt het vuil worden van uw handen. Bij de rechte uitvoering is de drievoudige ladder voorzien van een (verplichte) stabilisatiebalk.

Vanaf een 3 x 10 sports ladder is de ladder voorzien van toprollen.

Een echte klusser kan eigenlijk niet zonder een drievoudige ladder

Een drievoudige ladder is eigenlijk door zijn multifunctionaliteit onmisbaar voor elke klusser of professional. De uitvoeringen tot 3 x 12 sports kunnen in een A-stand worden geplaatst (zgn. reformladder). Deze A–stand zorgt ervoor dat u de ladder ook vrijstaand kunt gebruiken.

Door de mogelijkheid om de ladder in drie delen in te schuiven kan een aanzienlijke hoogte worden bereikt, terwijl de ingeschoven lengte beperkt is en makkelijk is op te bergen of mee te nemen in een werkbus.

Ons volledige assortiment driedelige ladders bestaat uit:

uitvoering lengte ingeschoven lengte uitgeschoven gewicht rechte uitvoering gewichtgebogen uitvoering
  3 x 7 sports 2,00 mtr 4,50 mtr niet leverbaar ca.   15,1 kg
  3 x 8 sports 2,25 mtr 4,75 mtr ca. 17,0 kg* ca.   17,1 kg
  3 x 9 sports 2,50 mtr 5,50 mtr ca. 18,5 kg* ca.   18,8 kg
  3 x 10 sports 2,75 mtr 6,25 mtr ca. 20,5 kg* ca.   20,5 kg
  3 x 12 sports 3,25 mtr 7,75 mtr ca. 27,5 kg* ca.   27,5 kg
  3 x 14 sports 3,75 mtr 9,00 mtr ca. 31,4 kg* ca.   31,4 kg

* Incl. stabilisatiebalk

De ladders en trappen van Maxall beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit neemt echter niet weg dat wij u ook ladders van overige merken zoals DAS en ASC aan kunnen bieden. Desgewenst kunt u hiervoor altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Volop keuze in accessoires en aluminium ladder onderdelen

Om uw driedelige ladder nog multifunctioneler inzetbaar te maken, bieden wij tevens nog diverse ladderaccessoires aan, zoals nokhaken, ladder afstandshouders, ladderklemmen of bijvoorbeeld laddermatten. Deze laatste zijn onmisbaar wanneer er sprake is van een gladde ondergrond. Voor alle Maxall ladders hebben wij ook altijd de beschikking over vervangende onderdelen, zoals met name de rubberen anti slip voeten.

Let op uw veiligheid bij het gebruik van uw drievoudige ladder

Helaas zijn er jaarlijks vele ongelukken te betreuren op de bouwplaatsen bij het gebruik van ladders. In sommige gevallen is dit terug te leiden tot het gebruik van inferieure ladders die niet voldoen aan de wettelijke normen, maar veelal is het ongeval het gevolg van een verkeerd gebruik.

Bij het gebruik van een ladder dient de veiligheid voorop te staan. Voor het veilig werken met een ladder hebben wij aan aantal adviezen:

 • Zorg voor een stevige en stabiele ondergrond. Voorkom wegglijden of wegzakken van uw driedelige ladder. Is de ondergrond te glad, gebruik dan speciale laddermatten;
 • Gebruik de ladder niet bij windkracht zes of hoger;
 • Stel de ladder op onder een hoek van ca. 75 graden. Zet je tenen tegen de onderkant van de ladder en pak de ladder met gestrekte armen recht vooruit;
 • Houd de sporten schoon en klim niet omhoog met gladde of vervuilde zolen;
 • Borg de ladder aan de bovenzijde tegen zijdelings wegglijden;
 • Reik niet te ver buiten de ladder, tot maximaal 1 armlengte;
 • Beklim de ladder nooit hoger dan de 4e treden van boven;
 • De bomen moeten één meter boven een te betreden oppervlak uitkomen;
 • Laat de ladder niet onbeheerd achter.
Back To Top
WhatsApp chat