skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » Loopbruggen » LEUNING 4 mtr.

LEUNING 4 mtr.

 189,00

 228,69

Omschrijving

Complete leuningset t.b.v. aluminium loopbrug van 4 meter lengte, bestaande uit leuningstaanders, knieleuning en heupleuning.

De leuningen zijn aan beide zijde van een loopbrug te bevestigen.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Als alternatief voor een loopbrug van 4 meter kan eventueel ook een regulier rolsteiger platform van 4 meter worden toegepast. Als leuning kunnen horizontaalschoren 400 cm worden gebruikt.

Toepassing

Met deze leuningen maakt u het werken op een loopbrug een stuk veiliger.  De leuningen zijn aan beide zijden van een loopbrug te plaatsen. De leuningset bestaat uit de leuningstaanders, knieleuning en heupleuning.

De loopbruggen van Euroscaffold zijn geschikt voor de professional en voldoet aan de geldende veiligheidseisen van EN 1004.

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte:  400cm

Gewicht: ca. 8,6 kg

complete set, bestaande uit:

  • 2 leuningstaanders
  • 1 knieleuning
  • 1 heupleuning

Levertijd

Onze loopbruggen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen. Wanneer levering niet binnen de aangegeven termijn kan,  nemen wij hierover contact met u op.

Bezorgkosten

De loopbruggen worden door ons gratis bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Back To Top
WhatsApp chat