skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Trap aluminium

Trap aluminium

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Uitgebreid assortiment in aluminium trappen

Of u nu op zoek bent naar een professionele bordestrap van industriële kwaliteit, een stevige dubbele trap voor rond het huis of die lichte en makkelijke huishoudtrap voor in huis, op onze website vindt u gegarandeerd een voor u geschikte trap van aluminium.

Aluminium trappen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ons assortiment betreft (met name) het programma van het topmerk Maxall. Deze aluminium trappen zijn beoogd voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge geldende eisen;

 • Warenwet draagbaar klimmaterieel
 • NEN 2484
 • EN 131

Door de scherpe prijsstelling zijn onze trappen echter ook uitermate interessant voor de particulier of enthousiaste klusser en zijn we ervan overtuigd eenieder een trap van aluminium aan te kunnen bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veiligheid staat voorop bij rolsteigerkopen.nl

Welke trapladder u kiest, is vanzelfsprekend sterk afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en op welke hoogte die moeten worden uitgevoerd.

Maar wist u dat de meeste ongelukken in- en om het huis gebeuren met het gebruik van de bekende huishoudtrap? In veel gevallen kan de oorzaak worden herleid naar het gebruik van inferieure kwaliteit trappen, veelal buitenshuis toegepast op ongelijke ondergronden.
Mocht u twijfelen over de juiste keuze, neem dan even contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag in uw keuze voor een veilige en geschikte trap van aluminium. Realiseer u dat een kwaliteitstrap lang mee gaat, tegen een stootje kan en veilig is. Laat dus bij uw aankoop de prijs niet doorslaggevend zijn, maar kies voor kwaliteit en veiligheid!

Voor elke gebruiker een geschikte trap van aluminium

Voor de professional of voor de intensieve gebruiker hebben we een tweetal uitermate geschikte series trappen van het merk Maxall. Deze kwaliteitstrappen, in blank aluminium uitvoering, beschikken over 100 mm brede treden op een gefelste buis. Deze royale breedte van de treden zorgt voor minder druk op de voeten voor extra comfort.

Ons assortiment professionele trappen bestaat uit:

 • Bordestrappen worden aangeboden vanaf 3 sports, met een plateauhoogte van 0,75 meter tot 12 sports, met een maximale plateauhoogte van 3,00 meter.
 • De dubbele trappen worden aangeboden vanaf 2 sports, met een plateauhoogte van 0,50 meter tot 12 sports, met een maximale plateauhoogte van 3,00 meter en wordt standaard geleverd met de ( verplichte) beugel.

Bordestrap voor semiprofessioneel gebruik

Wanneer de trapladder gebruikt wordt voor lichte werkzaamheden in- en rond het huis, is de lichtere semiprofessionele BHT serie een overweging. Deze trap, eveneens in blank aluminium uitvoering, beschikt over 85 mm gefelste treden en heeft een handig gereedschapsbakje. De serie loopt vanaf 3 sports, met een plateauhoogte van 66 cm tot 8 sports met een plateauhoogte van 1,71 meter.

Ook voor huishoudtrappen kunnen wij u van dienst zijn. De serie loopt van 3 sports, met een plateauhoogte van 62 cm tot 6 sports, met een plateauhoogte van 1,28 meter.

Een aluminium trapladder bestellen is simpel

Een voordelige trap is nu binnen een paar muisklikken haalbaar. Of u nu professional bent of particulier, bij ons vindt u altijd een geschikte trapladder tegen de allerscherpste prijs. En als u besteld:

 • Voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis;
 • Gratis verzending in Nederland;
 • Alle trapladders voldoen aan de wettelijke normen;
 • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug;
 • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom;
 • Uitgebreid assortiment, ook in trap onderdelen of accessoires;
 • Service staat bij ons hoog in het vaandel;
 • Altijd scherp geprijsd.
Back To Top
WhatsApp chat