skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Rolsteiger aanhanger

Rolsteiger aanhanger

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Ook een rolsteiger aanhanger koop je natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Een rolsteiger aanhanger is de ideale oplossing voor het transport en opslag van uw rolsteiger. Op een steigeraanhanger bergt u alle losse onderdelen overzichtelijk en veilig op. U ziet direct of uw steiger compleet is. Even uw rolsteiger op aanhanger aankoppelen en u bent klaar om te vertrekken naar uw klus.

Standaard biedt de steigeraanhanger ruimte voor een rolsteiger van 14 meter en kunnen er in totaal maar liefst 8 platformen worden meegenomen. Indien de 4 wielkokers niet voldoende zijn, kan men optioneel extra wielkokers kiezen.

Voor iedereen een passende rolsteiger aanhangwagen:

In ons assortiment vindt u diverse soorten steigeraanhangers. Qua maatvoering zijn ze universeel en geschikt voor alle soorten en merken rolsteigers. Naast de standaard “open” rolsteiger aanhangwagen kunt u ook kiezen voor de afsluitbare variant; deze is gemakkelijk af te sluiten met een hangslot.

  • Universele uitvoering, geschikt voor alle merken rolsteigers;
  • Capaciteit tot 14 mtr steigermateriaal;
  • Leverbaar in de lengtematen van 250 en 305 cm;
  • In open of afsluitbare uitvoering;
  • Diverse optionele uitbreidingen.

Rolsteiger met aanhanger

Natuurlijk helpen wij u graag bij een losse steigeraanhanger, maar nog voordeliger is een complete set van een rolsteiger met aanhanger. Op onze site vindt u enkele vaste combinaties van een rolsteiger op aanhanger, maar natuurlijk zijn alle steigeraanhangers leverbaar in combinatie met een steiger. Bel gerust en informeer naar onze voordelige combinatieprijzen. Uw voordeel kan snel oplopen tot wel €200.

Rolsteiger aanhangwagen geschikt voor rijbewijs B

Onze steigertransporters hebben een prima wegligging, zijn van solide kwaliteit en gemaakt van thermisch verzinkt staal. Desondanks hebben ze een laag gewicht, waardoor de rolsteiger op aanhanger toch gewoon kan worden vervoerd met een B-rijbewijs. De steigeraanhangers zijn RDW/TÜV goedgekeurd. Een kentekenbewijs is niet nodig, een nummerplaat, gelijk aan uw auto is voldoende.

Ook leverbaar; elke soort aanhanger voor rolsteiger

Wanneer u niet alleen een rolsteiger maar ook overige materialen en spullen moet vervoeren is het misschien verstandiger om een reguliere aanhangwagen aan te kopen. Op onze site vindt u verschillende soorten aanhangers. Door een intensieve samenwerking kunnen wij u de alle modellen aanhanger voor rolsteiger van het merk Anssems aanbieden. Informeer naar onze aantrekkelijke prijzen.

Een steigerbok als alternatief voor een aparte aanhanger met rolsteiger

Beschikt u al over een aanhanger en is een extra steigeraanhanger niet wenselijk? In dat geval kan een losse steigerbok een ideaal alternatief zijn voor een aparte aanhanger met rolsteiger. Alle onderdelen liggen vast en overzichtelijk. Door middel van een heftruck is de complete steigerbok eenvoudig te laden en te lossen. Ideaal in combinatie met een plateau aanhangwagen.

Een aanhangwagen voor rolsteiger koop je bij ons zonder zorgen

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van de juiste aanhangwagen voor rolsteiger. Mocht u echter, na levering, niet tevreden zijn of is er iets stuk? Geen probleem. Als u de spullen retourneert binnen 30 dagen, dan zorgen wij voor vervanging van de betreffende onderdelen of, indien u dat wenst, krijgt u het geld retour.

Lees meer
Back To Top
WhatsApp chat