skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Goedkope rolsteiger

Bepaal welke steiger u nodig heeft door middel van ons filter

Werkhoogte

Lengte

Breedte

Voorloopleuning

Merk

Deskundig advies

Snelle levering

Altijd scherp geprijsd

Op zoek naar een goedkope rolsteiger van professionele kwaliteit?

Dan bent u op rolsteigerkopen.nl aan het juiste adres. Op onze website vind u een uitgebreid assortiment rolsteigers voor zowel de professionele gebruiker als de handige particulier. Voor elke klus en voor elk budget hebben wij een passend en goedkope rolsteiger. Alle door ons aangeboden rolsteigers zijn van een hoogwaardige kwaliteit, zijn ze voorzien van een TÜV-certificaat en voldoen ze vanzelfsprekend aan de norm NEN-EN 1004.

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Goedkope rolsteiger voor de prijsbewuste particulier

Voor de simpele klusjes en werkzaamheden rondom het huis volstaat veelal een goedkope rolsteiger. Niet altijd is er een noodzaak voor een duur en professionaal steiger.  De prijsbewuste particulier kan prima vooruit met een betaalbaar en goedkope rolsteiger voor de simpele klussen rondom het huis. Soms volstaat een handig rolsteiger voor de minder intensieve klussen en werkzaamheden  en is er geen noodzaak voor een rolsteiger volgens de professionele specificaties en onderdelen. Voor deze doelgroep vindt u op onze website de “Basic” serie. Een kwalitatieve rolsteiger, maar met net wat minder onderdelen opgebouwd dan is vereist voor de professionele en intensieve gebruiker maar vanzelfsprekend veilig in gebruik. Dus ook de prijsbewuste particulier kan bij ons vanzelfsprekend een goedkope rolsteiger kopen.

Complete assortiment voor de professional en semi-professional

Voor diegene die wel de allerhoogste eisen stelt aan de rolsteiger, maar die de voorkeur uitspreekt voor de traditionele horizontaal- en diagonaalschoren boven de voorloopleuningen, vindt zijn rolsteiger in het “compleet” assortiment. Deze steigers zijn opgebouwd met alle noodzakelijke schoren en platformen om intensief te worden gebruikt.

Optioneel kan bij deze serie alsnog gekozen worden voor de vario-voorloopleuning. Door deze vario-voorloopleuning te gebruiken bij het opbouwen en afbreken van de rolsteiger wordt op een makkelijke en voordelige manier ook voldaan aan de wettelijke eisen.

Dus ook de semi-professional vindt op onze site een passend rolsteiger, goedkoop of duurder, passend bij zijn wensen.

Rolsteiger met voorloopleuningen voor de professionele gebruiker

Sinds 1 januari 2018 is het verplicht om bij het opbouwen en afbreken van een rolsteiger te beschikken over minimaal een heupleuning. In de praktijk betekent dit dat een professional gebruik dient te maken van zgn. voorloopleuningen. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment rolsteigers met voorloopleuningen, in de diverse afmetingen en werkhoogtes met naar wens een leuning aan één of aan beide zijden.

Deze rolsteigers zijn door ons extra scherp afgeprijsd, dus elke professional kan bij ons terecht voor een goedkope rolsteiger.

Een goedkope rolsteiger kopen is heel eenvoudig

Op onze site vindt u een compleet assortiment rolsteigers voor iedere doelgroep of gebruiker. Door middel van het zoekfilter vindt u in een paar muisklikken de rolsteiger die voldoet aan uw criteria, eisen, gewenste service en budget. Altijd van professionele kwaliteit voorzien van een TÜV certificaat én gratis thuisbezorgd.

Dus voor elk type rolsteiger, goedkoop of duurder, klein of groot, voor particulier of professional, kijkt u natuurlijk snel op rolsteigerkopen.nl.

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief!

Kunt u, ondanks het grote aanbod van professionele en particuliere, toch niet het goedkope rolsteiger vinden waar u naar op zoek bent? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! Wij houden u dan op de hoogte over onze periodieke acties en aanbiedingen.

Back To Top
WhatsApp chat