skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Dubbele trappen

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een dubbel oploopbare trap koop je natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Bent u op zoek naar een geschikte dubbele trap? Op onze site vindt u een scala van uitvoeringen, afmetingen en hoogtes voor zowel de professionele gebruiker als de handige doe het zelver en altijd tegen scherpe prijzen. En als u voor 12.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best de trap de volgende werkdag te bezorgen.

Mocht u vragen hebben over onze ladders en trappen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag in uw zoektocht naar een veilige en voordelige trap.

Mocht u, ondanks onze goede zorgen, uiteindelijk niet tevreden zijn of is er iets stuk, is dat natuurlijk erg vervelend, maar lossen we dit natuurlijk voor u op. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend!

Onze dubbele trappen zijn geschikt voor professionals én particulieren

Voor een kwalitatieve dubbele trap voeren wij het assortiment van het topmerk Maxall. Deze trappen zijn beoogd voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge geldende eisen;

  • Warenwet draagbaar klimmaterieel
  • NEN 2484
  • EN 131

Met dit programma zijn we ervan overtuigd een trappenserie aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de scherpe prijsstelling zijn onze dubbele trappen ook uitermate interessant voor de particulier of enthousiaste doe-het-zelver.

Kenmerken van onze professionele c.q. industriële dubbel oploopbare trap

Voor de dubbel oploopbare trap voeren we de MTD serie van Maxall. Deze kwalitatieve trap, vervaardigd uit blank aluminium, beschikt over 83 mm brede treden op een gefelste buis. De royale breedte van de treden zorgt voor minder druk op de voeten voor extra comfort.

De trappen beschikken over een handige inklap-mechanisme met een solide scharnierconstructie in het plateau. De rubber trapdoppen aan de onderzijde zorgen voor extra grip en voorkomen schuifpartijen.

De dubbel oploopbare trap wordt standaard voorzien van de (verplichte) inklapbare beugel.

Het assortiment industriële dubbel oploopbare trappen voor de professional bestaat uit:

Hoogte platform Gewicht
MTD 2 sports * 0,50 mtr.     4,4 kg
MTD 3 sports 0,75 mtr.     7,4 kg
MTD 4 sports 1,00 mtr.     9,0 kg
MTD 5 sports 1,25 mtr.   10,5 kg
MTD 6 sports 1,50 mtr.   12,5 kg
MTD 8 sports 2,00 mtr.   15,7 kg
MTD 10 sports 2,50 mtr.   19,8 kg
MTD 12 sports 3,00 mtr.   23,8 kg

* Exclusief wegklapbare beugel.

Overige merken aluminium trappen ook leverbaar

Met de keuze voor Maxall zijn wij ervan overtuigd u een serie ladders en trappen aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit neemt niet weg dat wij u ook trappen van andere merken (zoals bijvoorbeeld DAS en ASC) of in andere uitvoeringen (gecoat of geanodiseerd), aan kunnen bieden. Heeft u een voorkeur voor een ander merk of uitvoering, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een dubbele trap versus bordestrap?

Bent u van plan om een trap aan te schaffen, maar twijfelt u tussen een bordestrap of dubbel oploopbare trap? Beide trappen zijn van professionele kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen. Het voordeel van een dubbele trap is dat de trap vanaf beide zijden kan worden beklommen waardoor je meer werkbereik hebt zonder dat je de trap hoeft te verzetten. Soms is het ook handig om met 2 personen tegelijk op de trap te staan. Daarnaast kent de dubbele trap een kleinere opberglengte omdat de beugel inklapbaar is. Dit kan van belang zijn wanneer de trap in een bus moet worden vervoerd.

In de praktijk wordt vaak de voorkeur gegeven aan een dubbele trap, ondanks dat ze iets zwaarder zijn dan een vergelijkbare bordestrap.

Back To Top
WhatsApp chat