skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Accessoires – ladders en trappen

Accessoires – ladders en trappen

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Ook handige trap- en ladder accessoires koopt u bij rolsteigerkopen.nl

Bent u op zoek naar handige hulpjes om jouw werkzaamheden op de ladder of trap te verlichten of veiliger te maken? Wilt u nét wat makkelijker of veiliger werken? Kijk dan eens op onze website voor ons assortiment ladder accessoires.

In ons uitgebreid assortiment trap- en ladder accessoires vindt u onder andere:

  • Ladder muurafhouders
  • Laddermatten
  • Ladderklemmen
  • Ladder nokhaken
  • Anti slip trap- en ladderdoppen
  • Stabiliteitsbalken (Maxall)
  • Toprollen (Maxall)
  • Gereedschapshouder (Maxall)
  • Werkbordes (Little Giant)
  • Aluminium telescoopbordes

De ladder muurafhouder; eenvoudig en veilig

De ladder muurafhouder is een handig hulpmiddel om uw ladder op afstand tegen de gevel te plaatsen, handig bij kleine overstekken en overkragende delen zoals een dakoverstek of windveer. Het plateau zorgt tevens voor extra werkruimte. Het ingebouwde bakje biedt plaats voor klein gereedschap en/of onderdelen. Let op: het bordes is niet geschikt om op te gaan staan!

De muur afhouder is geschikt voor onze ladders met een sportmaat van 40 mm.

Laddermatten: onmisbaar bij gladde ondergronden

En hier spreken we (helaas) uit eigen ervaring! De (universele) laddermat is onmisbaar bij het gebruik van een ladder op gladde ondergronden (zoals bijv. gevlinderde bedrijfsvloeren of natte terrastegels). De anti slip bodem voorkomt het wegschuiven van elke ladder. Wist u dat het onderuit schuiven van de ladder één van de meest voorkomende oorzaken is van ongevallen met ladders?

Ladder nokhaken: uw dak betreden was nog nooit zo eenvoudig

Met het monteren van de nokhaak op uw ladder creëert u binnen enkele minuten een makkelijke en veilige manier om uw dak te betreden. Door de gemonteerde wielen wordt de ladder heel eenvoudig naar de nok gerold waarna de ladder wordt omgedraaid en de haken achter de nok worden gehangen. De nokhaak is universeel en past op elke ladder.

Antislip ladderdoppen, toprollen, gereedschapsbakjes en stabiliteitsbalken voor ons compleet assortiment ladders en trappen

Voor alle door ons aangeboden ladders en trappen beschikken we over een voldoende voorraad (vervangbare) onderdelen zoals de antislip doppen, toprollen of gereedschapsbakjes. Deze onderdelen zitten standaard in ons assortiment ladder accessoires waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat deze onderdelen ook op langere termijn leverbaar zijn.

Werkbordes: comfortabel hulpmiddel bij langdurig gebruik van uw ladder

Wie vaker lang op een ladder heeft moeten staan, zal het zeker kunnen beamen; de langdurige druk op de voeten door de smalle trede is verre van comfortabel. In deze situaties biedt een los werkbordes zeker uitkomst. Het werkbordes wordt eenvoudig aan de trede bevestigd en steunt af op de onderliggende trede.

Aluminium telescoopbordes: universeel werkbordes tussen 2 trappen

Een werkbordes maken in enkele seconden? Dat kan met onze (universele) aluminium telescopische bordes. Deze wordt eenvoudig tussen 2 trappen gehangen. Ingeschoven heeft dit werkbordes een lengte van 1.80 meter, maar kan worden uitgeschoven tot een lengte van ca. 2.70 meter. Een ideaal hulpmiddel bij bijvoorbeeld het schilderen van brede kozijnen e.d.

Veiligheid staat voorop

Helaas vinden er nog steeds heel veel ongelukken rond en om het huis plaats bij het gebruik en het werken op ladders en trappen. In veel gevallen hadden deze ongelukken kunnen voorkomen door het gebruik van de juiste ladder accessoires en hulpmiddelen. Laat dus bij het werken op een trap of ladder de prijs van trap- of ladder accessoires niet doorslaggevend zijn, maar kies voor kwaliteit en veiligheid!

Back To Top
WhatsApp chat