skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Enkele ladders

Enkele ladders

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Uitsluitend kwaliteitsladders bij rolsteigerkopen.nl

Ons assortiment ladders betreft (met name) het programma van het topmerk Maxall. Deze ladders en trappen zijn beoogd voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge geldende eisen;

  • Warenwet draagbaar klimmaterieel
  • NEN 2484
  • EN 131

De ladders van Maxall hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door de scherpe prijsstelling zijn onze enkele ladders echter ook erg interessant voor de particulier of enthousiaste doe-het-zelver. Het keurmerk waarborgt u van een zeer veilige en duurzame aluminium ladder.

Kenmerken van onze enkele ladders

Kenmerkend voor de ladders van Maxall is de standaard sportafmeting van 40 mm die breder is dan veelal andere merken ladders. Dit betekent meer sta-comfort hetgeen dat u bij langdurige arbeid op de ladder zeker zult merken. Het profiel van de staanders is ergonomisch gevormd en ligt door de ronde profilering makkelijk in de hand. De sportafstand is 250 mm. Om wegglijden van de ladder te voorkomen zijn de ladders voorzien van rubberen anti slip doppen.

De ladder is naar keuze leverbaar met rechte of met uitgebogen bomen aan de onderzijde en wordt geleverd in blank aluminium uitvoering. Bij de rechte uitvoering is de enkele ladder vanaf 12 sports voorzien van een (verplichte) stabilisatiebalk.

Welke lengte ladder moet ik hebben?

Bij het gebruik van ladders en trappen wordt veelal gesproken over stahoogtes en werkhoogtes. Bij deze laatste term wordt feitelijk de hoogte bedoelt die je met je handen kunt reiken (werken) als je op een ladder staat.

Voor een veilig gebruik van ladders mag je niet verder klimmen dan de 4e sport van boven. (ca. 1 meter onder hoogte ladder). Dus de maximale werkhoogte van een ladder wordt gevormd door de lengte van de ladder minus ca. 1 meter, met daarbij weer opgeteld ca. 2 meter reikwijdte.

Wanneer u via een ladder een dak of werkbordes wilt betreden moet u rekening houden met een extra traplengte van ca. 1 meter boven het niveau wat u wilt betreden of bereiken. ( bij het betreden van bijv. een dak op 4 meter hoogte, adviseren wij u een ladderlengte van (minimaal) 5 meter.

Ons assortiment enkele ladders bestaat uit

rechte uitvoering gebogen uitvoering
6 sports lengte 1,75 mtr gewicht ca. 4,0 kg gewicht ca.   4,1 kg
8 sports lengte 2,25 mtr gewicht ca. 5,1 kg gewicht ca.   5,3 kg
10 sports lengte 2,75 mtr gewicht ca. 6,2 kg gewicht ca.   6,4 kg
12 sports lengte 3,25 mtr gewicht ca. 8,8 kg* gewicht ca. 7,3 kg
14 sports lengte 3,75 mtr gewicht ca. 9,9 kg* gewicht ca. 8,7 kg
16 sports lengte 4,25 mtr gewicht ca. 11,1 kg * gewicht ca. 9,9 kg
18 sports lengte 4,75 mtr gewicht ca. 12,2 kg * gewicht ca. 11,0 kg
20 sports lengte 5,25 mtr gewicht ca. 13,4 kg * gewicht ca. 12,2 kg
24 sports lengte 6,25 mtr gewicht ca  17,7 kg * gewicht ca. 16,5 kg
28 sports lengte 7,25 mtr gewicht ca. 20,3 kg * gewicht ca. 19,2 kg

Incl. stabilisatiebalk

Volop keuze in accessoires en aluminium ladder onderdelen

Aanvullend aan onze ladders en trappen kunnen wij u van dienst zijn met diverse accessoires, zoals nokhaken en ladder afstandshouders. Voor alle enkele ladders die wij standaard in ons assortiment aanbieden hebben wij ook altijd de beschikking over vervangende rubberen anti slip voeten.

Ook overige merken aluminium ladders leverbaar

Met de keuze voor Maxall zijn wij ervan overtuigd u een enkele ladder aan te kunnen bieden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit neemt niet weg dat wij u ook ladders van overige merken, zoals DAS en ASC aan kunnen bieden.

Onze ladders zijn altijd scherp geprijsd

Met onze prijsstellingen zijn wij ervan overtuigd u te allen tijde een kwaliteitsproduct aan te bieden tegen een scherpe c.q. voordelige prijs. Met enige regelmaat bieden wij diverse ladders en trappen nog met een extra korting aan. Wij adviseren u dan ook regelmatig even een kijkje te nemen op onze website. Mogelijk dat de door u beoogde enkele ladder tegen een extra voordelige prijs wordt aangeboden. Mocht u overigens op de hoogte blijven van onze actuele aanbiedingen? Schrijft u dan in voor onze actie/nieuwsbrief.

Snelle levering bij rolsteigerkopen.nl

Als het om de aankoop van een ladder of trap gaat, is het aanbod enorm en zie je soms “door de bomen het bos niet meer”. Het is dan ook van belang om goed na te denken welke ladder voor u het meest geschikt is. Moet de ladder vervoerd worden in een bus? Heeft u voldoende ruimte of hoogte voor opslag? Volstaat blank aluminium of is een geanodiseerde of coating gewenst zodat uw handen schoon blijven? Wat is de maximale noodzakelijke werkhoogte?

Mocht u er niet uitkomen en wilt u nader worden geadviseerd? Neem dan contact met ons op en wij zoeken samen met u naar een juiste en voordelige keuze.

Onze ladders zijn veelal uit voorraad leverbaar, dus bij bestelling voor 12.00 uur geldt dat wij ons uiterste best doen om de bestelling de eerstvolgende werkdag uit te leveren.

Back To Top
WhatsApp chat