skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Bordestrap

Bordestrap

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Uitgebreid assortiment in bordestrappen

Voor iedere klus of toepassing vindt u bij ons wel een geschikte aluminium bordestrap. Of u nu op zoek bent naar een professionele trap van industriële kwaliteit, een semiprofessionele uitvoering voor alle klussen in en rondom het huis of gewoon een lichte en makkelijke huishoudtrap voor in huis, op onze website vindt u gegarandeerd een geschikte product met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ruime keus, voor zowel professional als particuliere gebruiker

Ons assortiment betreft (met name) het programma van het topmerk Maxall. De industriële kwaliteit van Maxall zijn beoogd voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge geldende eisen;

  • Warenwet draagbaar klimmaterieel
  • NEN 2484
  • EN 131

Sterk assortiment professioneel c.q. industrieel

Voor de professional of voor de intensieve gebruiker beschikken we over een professionele, kwalitatieve bordestrap. Deze is leverbaar in blank aluminium uitvoering en beschikt over 83 mm brede treden op een gefelste buis. De royale breedte van de treden zorgt voor minder druk op de voeten voor extra comfort.

Het scharnierstuk is zwaar uitgevoerd uit één stuk gegoten aluminium. De rubber trapdoppen zorgen voor extra grip en voorkomen schuifpartijen. Vanzelfsprekend ontbreekt het gereedschapsbakje niet.

Het assortiment bordestrappen voor de professionele gebruiker bestaat uit

Hoogte platform Gewicht
MTE    3 sports 0,75 mtr.  6,6 kg
MTE    4 sports 1,00 mtr. 7,9 kg
MTE    5 sports 1,25 mtr.   9,4 kg
MTE    6 sports 1,50 mtr. 10,6 kg
MTE    7 sports 1,75 mtr. 11,7 kg
MTE    8 sports 2,00 mtr. 12,5 kg
MTE  10 sports 2,50 mtr. 14,9 kg
MTE  12 sports 3,00 mtr. 17,1 kg

Voor semiprofessioneel gebruik.

Wanneer de trap gebruikt wordt voor lichte werkzaamheden in- en rond het huis, is de lichtere semiprofessionele serie van Maxall wellicht een overweging. Deze beschikt over 85 mm gefelste treden en heeft eveneens een handig gereedschapsbakje.

Het assortiment aluminium bordestrappen voor de semi-professional bestaat uit

Hoogte platform gewicht
BHT  3 sports 0,66 mtr. 4,8 kg
BHT  4 sports 0,87 mtr. 5,6 kg
BHT  5 sports 1,08 mtr. 6,5 kg
BHT  6 sports 1,29 mtr. 7,6 kg
BHT  7 sports 1,50 mtr. 8,5 kg
BHT  8 sports 1,71 mtr. 9,4 kg

Huishoudtrappen voor lichte werkzaamheden in huis

Ook voor de lichte en handige huishoudtrap kunnen wij u van dienst zijn. Onze serie huishoudtrappen met gereedschapsbakje beschikken over 80 mm brede treden welke zijn voorzien van dubbele popnagels.

Het assortiment voor de semi-professional bestaat uit

Hoogte platform gewicht
ME huishoudtrap 3 sports 0,62 mtr. 3,4 kg
ME huishoudtrap 4 sports 0,85 mtr. 4,0 kg
ME huishoudtrap 5 sports 1,05 mtr. 4,8 kg
ME huishoudtrap 6 sports 1,28 mtr. 5,4 kg

Volop keuze in onderdelen

Voor alle trappen die wij standaard in ons assortiment aanbieden hebben wij ook altijd de beschikking over vervangende onderdelen, zoals met name de rubberen anti slip voeten en evt. gereedschapsbakjes.

Overige merken aluminium trappen ook leverbaar

Met de keuze voor Maxall zijn wij ervan overtuigd u een aluminium bordestrap aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit neemt niet weg dat wij u ook trappen van overige merken, zoals DAS en ASC aan kunnen bieden. Neem dan even contact met ons op en wij doen u een interessante prijsvoorstel.

Hoe bepaal ik het aantal benodigde treden/sporten?

Een veel gestelde vraag is welk aantal sporten of treden noodzakelijk is voor een juiste keuze. Als stelregel geldt dat de maximale werkhoogte de som is van de platformhoogte, te vermeerderen met uw lengte. In de praktijk staat men echter veelal niet op het hoogste platform, maar op de laatste trede. Hierdoor hanteren wij de vuistregel dat de maximale werkhoogte wordt gevormd door de platformhoogte + uw lengte minus 25 cm.

Een aluminium bordestrap koop je voordelig bij rolsteigerkopen.nl

Een kwalitatieve trap kopen is nu binnen een paar muisklikken haalbaar. Op onze website vindt u een scala van uitvoeringen, afmetingen en hoogtes, altijd aangeboden tegen een voordelige prijs. Ze zijn veelal uit voorraad leverbaar, dus als u voor 12.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best de bestelling de volgende werkdag te leveren.

Back To Top
WhatsApp chat