skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » Steigertrappen » Steigertrap BUITENLEUNING 250 cm

Steigertrap BUITENLEUNING 250 cm

 266,00

 321,86

Omschrijving

Universele losse BUITENLEUNING, behorende bij steigertrap 250 cm.  Voor het veilig en snel beklimmen van uw rolsteiger. Eenvoudig te bevestigen aan de opbouwframes met behulp van de kunststof koppeling met vleugelmoer.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Een steigertrap of trappentoren veilig beklimmen is niet mogelijk zonder de bijbehorende buitenleuning. Deze is eenvoudig te bevestigen door de kunststof koppeling met vleugelmoer.

Leverbaar in de lengtemaat van 250 cm.

Voor een extra leuning aan de binnenzijde van uw steigertrap is separaat een steigertrap “binnenleuning” leverbaar.

Realiseer snel een veilige trappentoren

Met behulp van steigertrappen met de bijbehorende leuningen realiseert u snel een complete en veilige trappentoren om bijvoorbeeld hoge daken en vloeren bereikbaar te maken.

Complete trappentorens zijn door ons leverbaar tot een plateauhoogte van maar liefst 12 meter.

Kenmerken.

Product: Losse buitenleuning behorende bij steigertrap

Merk:   Euroscaffold

Lengte: ca. 250 cm

Bevestiging:  door middel van kunststof koppeling met vleugelmoer

Levertijd

Onze steigertrappen en overige onderdelen voor een complete trappentoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete trappentorens worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor losse steiger onderdelen voor steigertrappen en trappentorens zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat