skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Steiger platform

Steiger platform

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een goedkoop steiger platform vind je natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Een goedkoop steiger platform kopen is nu binnen enkele muisklikken mogelijk. Op onze website vindt u altijd een geschikt platform voor uw steiger voor een voordelige prijs. Vanzelfsprekend voldoen ze aan de strenge wettelijke Europese normen NEN 2484 en EN 131 voor professioneel gebruik.

Onze platformen zijn universeel en breed inzetbaar

Onze rolsteigers en rolsteiger onderdelen zijn, voor zover van het merk Euroscaffold , een Nederlands fabricaat die garant staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vanzelfsprekend voldoen de platformen voor uw steiger aan de geldende normen zijn ze TÜV gecertificeerd.
De afmetingen en maatvoering van de platformen zijn overeenkomstig de meest voorkomende merken en typen rolsteigers, zoals bijvoorbeeld Altrex, ASC en Skyworks. Ons steiger platform kan dan ook prima worden gebruikt in andere merken rolsteigers.

Ons assortiment steiger platformen bestaat uit:

  • Leverbaar in de lengtematen van 190, 250, 305 en 400 cm;
  • Leverbaar met of zonder luik;
  • Leverbaar in houten uitvoering of in lichtgewicht (Carbon Deck) uitvoering.

Rolsteiger platform in houten uitvoering

Het platform van een rolsteiger is gemaakt van een gelast aluminium frame en standaard voorzien van een 9 mm dikke watervast verlijmde betonplex met aan de bovenzijde een anti slip motief. Het rolsteiger platform is ca 60 cm breed en belastbaar tot ca. 250 kg bij een gelijkmatige belasting.
Rolsteiger platform in carbon deck uitvoering
Wanneer u bij het opbouwen en afbreken minder wilt tillen, dan is een platform met een lichtgewicht carbon deck wellicht een interessant alternatief. Dit platform is ca. 25% minder zwaar dan de houten variant, maar qua belastbaarheid gelijkwaardig. Met name bij een platformlengte van 3.05 mtr scheelt het aanzienlijk in het gewicht.
De carbon deck platformen zijn minder gevoelig voor vochtigheid en zeer duurzaam in gebruik, dus een echte aanrader voor de intensieve gebruiker.

Overzicht gewichten van een steiger platform:

Platform 190 cm houten uitvoering ca. 12 kg lichtgewicht Carbon Deck ca. 8 kg.
Platform 250 cm houten uitvoering ca. 18,4 kg lichtgewicht Carbon Deck ca. 14,8 kg
Platform 305 cm houten uitvoering ca. 20 kg lichtgewicht Carbon Deck ca. 16 kg
Platform 400 cm houten uitvoering ca. 24 kg lichtgewicht Carbon Deck ca. 20 kg

Steiger platform met of zonder luik.

Voor kamersteigers en rolsteigers tot een werkhoogte van ca. 3 meter kan worden volstaan met een platform zonder luik. Wanneer men een hogere werkhoogte moet bereiken dient tegenwoordig, wanneer volgens de recente wettelijke eisen voor de professional gebruik wordt gemaakt van zgn. voorloopleuningen, een platform met luik worden geplaatst.

Een platform voor uw steiger koopt u zonder zorgen bij rolsteigerkopen.nl

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van het juiste platform voor uw rolsteiger. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend.

En heeft u vragen over onze platformen of ander steigermateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!

Back To Top
WhatsApp chat