skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » stucadoors werkplatform

stucadoors werkplatform

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Stucadoors werkplatform, nieuw in ons assortiment.

Nieuw in ons assortiment is het stucadoorsplatform van Euroscaffold. Dit werkplatform is speciaal ontwikkeld voor de stucadoor bij werkzaamheden aan het plafond en wordt samengesteld uit 2 standaard kamersteigers waartussen 3 standaard rolsteiger platformen worden geplaatst. Deze steigerplatformen worden vervolgens gedragen door 2 speciaal geconstrueerde draagconsoles.

Het stucadoors werkplatform wordt compleet geleverd en bestaat uit:
• 2 vouwunits 6 sports voor kamersteiger 75 * 190 cm
• 8 kamersteigerwielen
• 2 steiger platformen 190 cm ( zonder luik)
• 2 draagconstructies voor platformen
• 3 steiger platformen (afhankelijk van lengte 190, 250 of 305 cm)
• 2 horizontaalschoren (afhankelijk van lengte 190, 250 of 305 cm)

Gebruiksvriendelijk werkplatform voor stucadoors.

Met dit steigerplatform kan elke stucadoor snel en efficiënt de klus aan het plafond klaren! Door het grote werkoppervlak is er voldoende ruimte om het benodigde gereedschap en materiaal onder handbereik te hebben én de werkzaamheden uit te voeren.
Het stucadoorsplatform is (standaard) leverbaar in een drietal afmetingen:
• 190 x 340 cm (met tussenliggende platformen van 190 cm)
• 190 x 400 cm (met tussenliggende platformen van 250 cm)
• 190 x 455 cm ( met tussenliggende platformen van 305 cm)

De stucadoors steiger is eenvoudig in gebruik.

Het stucadoors werkplatform is een veel gekozen steigerconstructie voor de binnenklusser. Het complete stucsteiger is binnen een aantal minuten te plaatsen, waarbij het platform op de verschillende sporthoogtes kan worden geplaatst. Het gehele werkplatform is makkelijk te verrijden en te verplaatsten door de (standaard) kamersteigerwielen.

De draagconsoles zijn ook los verkrijgbaar.

Beschikt u al over enkele kamersteigers en platformen? De speciaal ontwikkelde draagconsoles voor het stucadoors werkplatform zijn bij ons ook los verkrijgbaar. Bestel snel op onze website en u heeft ze wellicht al morgen in huis.

Extra handige opties bij onze stucadoorssteigers.

Het stucsteiger wordt veelal binnenshuis gebruikt. Een beschadiging aan de (vers gestucte) wanden is dan ook snel gemaakt. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door het gebruik van onze zgn. steigerbumpers. Deze zachte stootkussens worden eenvoudig om de stijlen van het vouwsteiger geplaatst, waardoor beschadigingen aan wanden worden voorkomen.

En wanneer u veel en intensief op het stucadoors werkplatform moet klimmen c.q af moet stappen is wellicht een zgn. kamersteiger opstaptrap een te overwegen optie. Dit 5 sports trapje wordt eenvoudig aan het kamersteiger opzetstuk bevestigd waardoor u snel en eenvoudig het stucadoorsplatform kunt betreden of af kunt dalen.

Een werkplatform voor de stucadoor koop je vanzelfsprekend bij rolsteigerkopen.nl

In onze webshop vindt u een overzichtelijk en uitgebreid overzicht van onze werkplatformen voor de stucadoor. Mocht u vragen hebben over het stucsteiger of de handige uitbreidingsopties, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag in het vinden van een veilig, handig en voordelig stucadoorssteiger.

Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Bij een bestelling voor 12.00 uur doen wij ons best om de spullen de eerstvolgende werkdag te bezorgen.

Het stucadoor werkplatform is van het merk Euroscaffold. Een steigermerk van Nederlandse makelij die in kwalitatief oogpunt bestemd is voor de professionele markt maar die door de scherpe prijsstelling ook zeer interessant is voor de semi professionele of particuliere gebruiker.

Back To Top
WhatsApp chat