skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » Steigertrappen » Steigertrap EINDLEUNING

Steigertrap EINDLEUNING

 167,00

 202,07

Omschrijving

Universele EINDLEUNING, behorende bij steigertrap 250 cm.  Voor het veilig en snel beklimmen van uw rolsteiger. Deze eindleuning wordt geplaatst langs het platform ter hoogte van de uitstap van de bovenste steigertrap.  Wordt standaard geleverd inclusief 2 horizontaalschoren 190 cm.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze eindleuning wordt bevestigd aan het platform ter hoogte van de bovenste steigertrap.  Deze eindleuning, compleet met 2 horizontaalschoren van 190 cm realiseert een veilige uitstap vanaf de bovenste steigertrap.

Realiseer snel een veilige trappentoren

Met behulp van steigertrappen met de bijbehorende leuningen realiseert u snel een complete en veilige trappentoren om bijvoorbeeld hoge daken en vloeren bereikbaar te maken.

Complete trappentorens zijn door ons leverbaar tot een plateauhoogte van maar liefst 12 meter.

Kenmerken.

Product: eindleuning bij gebruik van steigertrappen

Merk:   Euroscaffold

Bevestiging:  aan het bovenste platform.

Levertijd

Onze steigertrappen en overige onderdelen voor een complete trappentoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete trappentorens worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor losse steiger onderdelen voor steigertrappen en trappentorens zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat