skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Opbouwframe steiger

Opbouwframe steiger

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een los steiger opbouwframe koop je snel en goedkoop bij rolsteigerkopen.nl

Een goedkoop opbouwframe voor uw rolsteiger vinden en kopen is heel eenvoudig. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment scherp geprijsde losse onderdelen en diverse opbouwframes voor uw steiger. De opbouwframes zijn veelal uit voorraad leverbaar. Als u voor 12.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best de onderdelen de volgende werkdag te leveren.

Opbouwframes met extrusie opbouwpen of euro opbouwpen

De extrusie rolsteiger kenmerkt zich door het opbouwframe met een rechte opbouwpen. Dit type steiger opbouwframe is van oudsher het meest gangbaar. Na het opbouwen van de opbouwframes wordt het frame geborgd door middel van (meegeleverde) losse borgpennen.
De euro rolsteiger kenmerkt zich door het opbouwframe met een conische opbouwpen. De conische opbouwpen beschikt over een zelfborgende nok waardoor het gebruik van losse borgpennen tot het verleden behoort. De conische vorm draagt bij aan het sneller opbouwen en afbreken van de opbouwframes en voorkomt, zelfs bij een verontreiniging met stof of zand, voor het klemmen van de frames.
In kwalitatief opzicht is er geen enkel verschil tussen beide typen opbouwframes/opbouwpennen. In combinatie met de thans verplichte voorloopleuningen wordt in de praktijk vaker de voorkeur uitgesproken aan de traditionele rechte, extrusie opbouwpen. Na het plaatsen blijft dit steiger opbouwframe wat rechter en stabieler staan en is het plaatsen van de voorloopleuning doorgaans iets makkelijker.

Ons assortiment steiger opbouwframes bestaat uit:

  • Opbouwframes met extrusie (rechte) opbouwpen of met euro ( conische) opbouwpen
  • Leverbaar in de breedtemaat van 75, 90 of 135 cm
  • Leverbaar als 7 sports opbouwframe ( ca. 2 meter hoogte)
  • Leverbaar als 4 sports opbouwframe ( ca. 1 meter hoogte)
  • Leverbaar als 2 sports leuningframe ( ca. 1 meter hoogte)
  • Doorloopframes ( in combinatie met bijv. steigertrappen)

Rolsteiger opbouwframes in diverse typen en uitvoeringen

Het 7 sports opbouwframe vormt in feite de basis van de rolsteiger. Door deze 2 meter hoge opbouwframes boven op elkaar te plaatsen bereik je snel en eenvoudig een grote werkhoogte.

De 4 sports opbouwframes zijn ongeveer 1 meter hoog en vormen de basis voor de noodzakelijke leuning boven het bovenste werkplatform. Bij gebruik van de voor de professional verplichte voorloopleuning voldoet het reguliere 2 sports leuningframe niet meer en dient gebruik te worden gemaakt van deze 4 sporter.

De 2 sports leuningframe, eveneens ca. 1 meter hoogte, kan desgewenst nog als leuning worden gebruikt bij een rolsteiger voor particulier gebruik, of bijvoorbeeld nog als leuning bij een uitwijkconsole

Wanneer gebruik wordt gemaakt van steigertrappen in een rolsteiger of wanneer rolsteigers in de lengte worden doorgebouwd kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van zgn. doorloopframes. Let hierbij op dat er bij euro opbouwframes verschil zit tussen een linker en rechter doorloopframe. Laat u zich desgewenst nader door ons informeren.

Onze opbouwframes zijn TÜV gekeurd

Onze opbouwframes voor een rolsteiger zijn, voor zover niet anders aangegeven, van het merk Euroscaffold, een Nederlands fabricaat die garant staat voor een kwalitatief product voor een scherpe prijs. Vanzelfsprekend voldoen de steiger opbouwframes aan de geldende norm en zijn ze TÜV gecertificeerd.

De afmetingen en maatvoering van de opbouwframes zijn overeenkomstig de meest voorkomende merken en typen rolsteigers, zoals bijvoorbeeld Altrex, ASC en Skyworks en daardoor prima uitwisselbaar. Dus ook voor losse onderdelen van overige merken kunt u bij ons terecht.

Losse opbouwframes kopen doet u zonder zorgen bij rolsteigerkopen.nl

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van de juiste rolsteiger of rolsteiger onderdelen. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend! Service is voor ons namelijk een zeer belangrijk onderdeel.

Back To Top
WhatsApp chat