skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Kamersteiger

Kamersteiger

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een kamersteiger koop je natuurlijk bij rolsteigerkopen.nl

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment in professionele kamersteigers. Deze zijn van het merk Euroscaffold, een Nederlands fabricaat die garant staat voor een kwalitatief product voor een scherpe prijs. Vanzelfsprekend voldoet alles aan de geldende norm en zijn ze TÜV gecertificeerd.

Een steiger is eenvoudig op te bouwen

Een kamersteiger, ook wel vouwsteiger genoemd, is super eenvoudig op te bouwen. Het steiger bestaat uit een vouwframe die met 1 persoon makkelijk te dragen en uit te vouwen is. Alleen nog het platform op de gewenste sporthoogte leggen en de wielen op de rem plaatsen en u bent klaar voor gebruik.

Onze professionele kamersteigers zijn veelzijdig in gebruik.

Deze steigers zijn ideaal voor kluswerkzaamheden binnenshuis. Ze zijn makkelijk manoeuvreerbaar in de kleine ruimte, gaan eenvoudig door een smalle doorgang of deuropening en zijn compact op te slaan. In opgevouwen toestand zijn ze niet groter dan ca. 30 cm diep en 1 meter breed.
De vouwsteigers zijn standaard voorzien van wielen zonder spindelmogelijkheid. Indien het steiger wordt gebruikt op een niet vlakke of ongelijke ondergrond, adviseren wij u het gebruik van reguliere rolsteigerwielen met spindel.

Verschillende vouwsteigers in afmetingen en hoogtes.

In de standaard situatie ligt het platform op een hoogte van ca. 1.00 meter, waardoor eenvoudig en veilig een werkhoogte tot ca. 3.00 meter behaald wordt. Veelal wordt het gebruikt in de afmeting van 75 * 190 cm maar behoren langere (2.50 meter) of bredere (90 of 135 cm) standaard in ons assortiment.

Mocht een werkhoogte van ca. 3 meter onvoldoende zijn, is het mogelijk om uw professionele kamersteiger verder uit te bouwen met losse 3 sports- of 6 sports opzetstukken of door middel van losse opbouwframes en schoren. Weliswaar kunnen de steigers worden gerealiseerd tot een werkhoogte van ca. 12 meter, maar bij een dergelijke werkhoogte geven wij u graag een regulier (brede) rolsteiger in overweging.

EVO kamersteiger voor efficiënt gebruik binnenshuis

Wanneer de werkzaamheden veelal binnenshuis plaatsvinden en is een maximale werkhoogte van ca. 3.00 meter meer dan voldoende, dan is het handige en compacte EVO kamersteiger wellicht een aanbeveling. Dit lichtgewicht steigertje is opgebouwd, inclusief wielen, nog geen 2 meter hoog dus overal makkelijk inzetbaar. Het EVO kamersteiger kan echter niet verder worden opgehoogd.

Een steiger kopen doet u zonder zorgen bij rolsteigerkopen.nl.

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van de juiste professionele steiger. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend.

En bij bestelling geldt:

  • Als u voor 12.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best de volgende werkdag te leveren;
  • Gratis verzending in Nederland;
  • Alle steigers voldoen aan de wettelijke normen;
  • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug;
  • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom;
  • Service staat hoog in het vaandel;
  • Altijd scherp geprijsd.

Een kamersteiger voor klussen binnenshuis

Een kamersteiger is ideaal voor klussen binnenshuis. Dit type steiger is namelijk makkelijk te dragen en te vouwen. Ook als u alleen aan het werk bent zet u de kamersteiger binnen no time uit. Daarnaast is de kamersteiger makkelijk te manoeuvreren. Ook in een kleine en smalle ruimte of doorgang past hij prima door zijn compacte formaat. De kamersteiger is dan ook een musthave voor alle enthousiaste thuisklussers, binnenschilders of andere professionals. Bij Rolsteigerkopen.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan veelzijdige kamersteigers van verschillende formaten. Zo vindt u altijd de steiger die het beste past bij uw klus!

Kamersteigers, onderdelen en uitbreidingen

Rolsteigerkopen.nl is de specialist in steigers. Naast dat wij verschillende soorten kamersteigers in ons assortiment hebben, kunnen wij u ook helpen bij het vinden van uitbreidingen of losse onderdelen van de steiger. Mocht u hier vragen over hebben of advies over willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan namelijk paraat om u te helpen bij het vinden van de ideale kamersteiger. U contacteert Rolsteigerkopen.nl via de telefoon of via ons contactformulier op de website. Heeft u liever persoonlijk advies? Dan nodigen wij u graag uit op onze locatie in Bergharen.

Een kamersteiger kopen en spoedig aan de slag!

Als u een kamersteiger kopen wilt, kunnen wij ons voorstellen dat u deze graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Zo heeft u misschien zin om snel aan de slag te kunnen, of heeft u een belangrijke klus op de agenda staan. Bij Rolsteigerkopen.nl doen we er daarom alles aan om uw bestelling spoedig te leveren. In veel gevallen kan dit zelfs al de volgende werkdag. Binnen Nederland leveren we bovendien gratis. Wacht dus niet langer en bestel een super praktische kamersteiger zodat u (wellicht morgen al) comfortabel aan het werk kunt!

Lees meer
Back To Top
WhatsApp chat