skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » Steigertrappen » steigertrap OPSTAPBEUGEL

steigertrap OPSTAPBEUGEL

 98,00

 118,58

Omschrijving

Universele OPSTAPBEUGEL  voor het veilig betreden van uw steigertrap of trappentoren.  Universeel toepasbaar op alle rolsteigers.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De (universele)  opstapbeugel overbrugt de hoogte tussen het maaiveld en de steigertrap, zeker wanneer uw steigertrap of trappentoren op hoge rolsteiger wielen of spindels staat.

De opstapbeugel is zeker een veilige optie, zeker als gereedschap of materialen mee omhoog moeten.

Realiseer snel een veilige trappentoren

Met behulp van steigertrappen met de bijbehorende leuningen en opstapbeugel realiseert u snel een complete en veilige trappentoren om bijvoorbeeld hoge daken en vloeren bereikbaar te maken.

Complete trappentorens zijn door ons leverbaar tot een plateauhoogte van maar liefst 12 meter.

Kenmerken.

Product:  aluminium opstapbeugel behorende bij steigertrap.

Merk:   Euroscaffold

Gewicht: ca.  kg

Levertijd

Onze steigertrappen en overige onderdelen voor een complete trappentoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete trappentorens worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor losse steiger onderdelen voor steigertrappen en trappentorens zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat