skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Steiger schoren

Steiger schoren

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Losse steiger schoren koop je snel en goedkoop bij rolsteigerkopen.nl

Op onze website vindt u een compleet assortiment schoren voor uw steiger. Deze zijn door middel van de verende pen makkelijk vast te klikken en zorgen voor een stabiele en veilige rolsteiger. Vanzelfsprekend voldoet alles aan de geldende norm en zijn ze TÜV gecertificeerd.

Ons assortiment steiger schoren bestaat uit:

  • Horizontaal schoren ten behoeve van de steigermaten 190, 250, 305 en 400 cm
  • Diagonaal schoren ten behoeve van de steigermaten 190, 250, 305 en 400 cm.

Diagonaalschoren

De diagonaal schoren worden kruisend en diagonaalsgewijs geplaatst en zorgen feitelijk voor de stabiliteit van de rolsteiger of kamersteiger. In een breed rolsteiger (1.35 meter) worden de schoren aan beide zijden geplaatst, bij een smal ( 75 of 90 cm) volstaan diagonaalschoren aan één zijde.

Horizontaalschoren

De horizontale schoren worden, zoals de naam doet vermoeden, horizontaal geplaatst en fungeren met name als (knie en/of heup)leuning langs de platformen. Voor extra stabiliteit en vormvastheid worden eveneens soms extra schoren geplaatst nabij de onderzijde van het steiger.
Bij een vrijstaand rolsteiger dienen de horizontale schoren vanzelfsprekend aan beide zijden te worden geplaatst. Wanneer de afstand tussen het werkplatform en de gevel kleiner is dan 150 mm dan volstaan een enkele leuning aan de buitenzijde.

De schoren voor uw steiger zijn makkelijk herkenbaar en ijzersterk

De schoren van een rolsteiger zijn eenvoudig en snel te plaatsen dankzij de zelfborgende schoorklauwen. Om het u nog makkelijker te maken zijn de horizontaalschoren voorzien van een blauwe ring nabij de schoorklauw en zijn de diagonaalschoren voorzien van een rode kleur.
De schoorklauwen worden op de buizen “geperst”. Dit geeft een ijzersterke verbinding die nooit meer los laat. Gegarandeerd! Op deze persverbinding durven wij u met een gerust hart een levenslange garantie te geven.

Rolsteiger schoren of voorloopleuning?

Traditioneel werden rolsteigers opgebouwd met alleen schoren. Met de nieuwe wetgeving per 1 januari 2018 dient de professional bij het opbouwen en afbreken van een rolsteiger altijd te beschikken over een heupleuning. In de praktijk betekent dit het gebruik van een zgn. voorloopleuning. Deze voorloopleuning vervangt in feite zowel de horizontale en de diagonale schoren van uw steiger. Bij niet professioneel gebruik mag weliswaar nog gebruik worden gemaakt van de schoren, maar vanuit veiligheidsoogpunt geven wij ook de niet professional de voorloopleuning zeker in overweging.

Onze schoren zijn universeel en breed inzetbaar

Onze rolsteigers en rolsteiger onderdelen zijn, voor zover van het merk Euroscaffold , een Nederlands fabricaat die garant staat voor een kwalitatief product voor een scherpe prijs.

De afmetingen en maatvoering van de diverse rolsteiger onderdelen zijn overeenkomstig de meest voorkomende merken en typen rolsteigers, zoals bijvoorbeeld Altrex, ASC en skyworks en daardoor zijn onze schoren prima toepasbaar bij rolsteigers van andere merken.

Schoren kopen doet u zonder zorgen bij rolsteigerkopen.nl

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u goed te adviseren en u te voorzien van de juiste schoren. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour. Vanzelfsprekend!

En bij bestelling geldt:

  • Bij bestelling voor 12.00 uur, doen wij ons best de schoren de volgende werkdag te leveren;
  • Niet goed, geld terug;
  • Gratis geleverd in Nederland en België;
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs.
Back To Top
WhatsApp chat