skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » set (2) universele dakconsoles / dakkapelsteiger

set (2) universele dakconsoles / dakkapelsteiger

 399,00

 482,79

Omschrijving

Universeel toepasbare set (2) dakconsoles / dakkapelsteiger van het merk Custers. Past op alle reguliere merken en typen rolsteigers

Snel en eenvoudig tot 2 werkplatformen uit te bouwen.  Op uw pannendak af te steunen door middel van een zachte steunrol.

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Makkelijk en snel te monteren set uitwijkconsoles waardoor dakkapellen eenvoudig bereikbaar worden gemaakt. Geschikt voor alle typen en merken rolsteigers.

Deze dakconsoles / uitwijkconsoles zijn van Nederlandse kwaliteitsmerk Custers en worden formeel als CR dakkapelsteigers aangeboden.

Overige informatie.

Deze universeel toepasbare dakconsoles van het kwaliteitsmerk Custers bieden u de mogelijkheid om uw werkplatform tot 2 platformen uit te bouwen richting de dakkapel. De consoles worden met behulp van 2 draaikoppelingen ( buisdiameter ca. 51 mm) aan uw steiger bevestigd en met een zachte rol op het dak afgesteund.  De dakconsoles zijn niet geschikt om vrij hangend gebruikt te worden.

Doordat de consoles zijn uitgevoerd als een leuningframe beschikt u met deze dakconsoles direct over een veilige leuning aan beide zijden.

In tegenstelling tot andere uitwijkconsoles is er geen hinderlijke ondersteuningsdiagonaal die mogelijk in conflict kan komen met bijvoorbeeld de dakgootconstructie.

De aangeboden set bestaat uit:

  • 2 x dakkapel (leuning)frames
  • 4 x draaikoppelingen (51 mm)
  • 2 x dakkapel steunrollen

Let op:  voor het veilig gebruik van deze dakconsoles dient u nog te beschikken over 1 of 2 extra platformen en een kantplankenset. Tevens adviseren wij u de rolsteiger te plaatsen op voetplaten met spindel ( in plaats van traditionele steigerwielen). Deze losse steigeronderdelen zijn vanzelfsprekend ook extra leverbaar.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Custers

Universeel toepasbaar:  Ja

Levertijd

Door de actuele drukte zijn Custers steigerdelen / producten niet altijd direct uit voorraad leverbaar. Wij adviseren u even te informeren naar de actuele levertijd van dit product.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen / overig steigermaterieel zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat