skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » set (2) dakconsoles / dakkapelsteiger XXL tot 4 platformen

set (2) dakconsoles / dakkapelsteiger XXL tot 4 platformen

 990,00

 1.197,90

Omschrijving

Universeel toepasbare set (2) dakconsoles / dakkapelsteiger van het merk Euroscaffold. Past op alle reguliere merken en typen rolsteigers

Snel en eenvoudig tot maar liefst ca. 2.40 meter / 4 werkplatformen uit te bouwen.  Op uw pannendak af te steunen door middel van een zachte steunrol.

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:  grote dakkapelsteiger XXL , uit te bouwen tot wel ca.  2.40 meter / 4 platformen.   Makkelijk en snel te monteren  waarbij hoger geplaatste dakkapellen toch eenvoudig bereikbaar worden gemaakt.

Deze dakconsoles / uitwijkconsoles zijn van Nederlandse kwaliteitsmerk Euroscaffold maar zijn universeel en op elk steiger toepasbaar.

Overige informatie.

Deze universeel toepasbare dakconsoles van het kwaliteitsmerk Euroscaffold en bieden u de mogelijkheid om uw werkplatform tot maar liefst 4 platformen uit te bouwen richting de dakkapel. De consoles worden met behulp van 2 draaikoppelingen ( buisdiameter ca. 51 mm) aan uw steiger bevestigd en met een zachte rol op het dak afgesteund.  De dakconsoles zijn niet geschikt om vrij hangend gebruikt te worden.

Doordat de consoles zijn uitgevoerd als een leuningframe beschikt u met deze dakconsoles direct over een veilige leuning aan beide zijden.

De aangeboden set bestaat uit:

  • 2 x dakkapel (leuning)frames 2,40 mtr.
  • 4 x draaikoppelingen (51 mm)
  • 2 x dakkapel steunrollen

Let op:  voor het veilig gebruik van deze dakconsoles dient u nog te beschikken over extra platformen en een kantplankenset. . Deze losse steigeronderdelen zijn vanzelfsprekend ook extra leverbaar.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

Universeel toepasbaar:  Ja

Levertijd

Onze uitwijkconsoles / dakkapelsteigerszijn veelal direct uit voorraad leverbaar.  Wij doen onze uiterste best uw bestelling binnen 48 uur uit te leveren.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen / overig steigermaterieel zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat