skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steiger uitbreidingen » Steigertrappen » DOORLOOPFRAME 135 cm links/rechts

DOORLOOPFRAME 135 cm links/rechts

 270,00

 326,70

Omschrijving

standaard DOORLOOPFRAME voor steigers 135 cm, uitgevoerd met rechte ( extrusie) opbouwpen.  Deze is zowel  met een doorloop “links” als “rechts” te gebruiken.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Met behulp van een doorloopframe maakt u een vrije doorgang tussen in de lengte gekoppelde rolsteigers. Zo maakt u makkelijk een doorgaand werkplatform over de volle breedte van bijv. een gevel.

Tevens beoogd als doorgang naar een aan de rolsteiger bevestigde loopbrug of geplaatste steigertrap.

Product informatie

Deze doorloopframe van Euroscaffold is geschikt voor rolsteigers met een breedte van 135 cm. De hoogte van het frame is 2 meter.

Het rolsteiger doorloopframe voldoet aan de EN 1004 norm en is ook te combineren met steigers van andere merken.

Deze doorloopframe is voorzien van een rechte ( extrusie) opbouwpen. Deze opbouwframes zijn dan ook universeel toepasbaar met de doorloop aan de linker of rechterzijde.

Deze opbouwframes zijn ook leverbaar met conische ( EURO) opbouwpen. In dat geval dient u bewust te kiezen voor een doorloop aan de linker of rechterzijde.

Kenmerken.

Merk: Euroscaffold

Breedte: 135 cm

Hoogte: ca. 200 cm

Type opbouwpen: rechte (extrusie) opbouwpen

Aantal sporten: 7 met anti slip motief.

Gewicht: ca. 9.0 kg

Doorloop:  universeel toepasbaar met doorloop aan linker of rechterzijde.

Levertijd

Onze rolsteigers en overig steigeronderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat