skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Rolsteiger

Rolsteiger

Resultaat 1–15 van de 369 resultaten wordt getoond

Heeft u een vraag?

We helpen u graag, dus bel gerust!

0487 - 506 956

Een goedkoop rolsteiger koop je bij rolsteigerkopen.nl

Een geschikte rolsteiger kopen is nu binnen een paar muisklikken haalbaar. Of u nu professional bent of particulier, bij ons vindt u altijd één, passend bij uw wensen en budget. Op onze website vindt u een scala van uitvoeringen, afmetingen en hoogtes. Onze aluminium steigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. En bij bestelling geldt:

  • Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij ons uiterste best het product de volgende werkdag te leveren;
  • Gratis verzending in Nederland;
  • Alle steigers voldoen aan de wettelijke normen;
  • Niet goed, dan vanzelfsprekend uw geld terug;
  • Persoonlijk advies en een vers kopje koffie op onze vestiging. U bent van harte welkom;
  • Uitgebreid assortiment, ook in steiger onderdelen of accessoires.

Op zoek naar een professionele rolsteiger?

Bent u een professional en op zoek naar een passende steiger?

Met ingang van 2018 gelden er nieuwe regels voor professionele gebruikers van de rolsteiger. In hoofdlijnen geldt dat bij het opbouwen en afbreken van een aluminium steiger te allen tijde (minimaal) een heupleuning aanwezig moet zijn.
In de praktijk betekent dit dat een professional gebruik moet maken van zgn. voorloopleuningen. Deze voorloopleuning vervangt het gebruik van de traditionele diagonaalschoren en horizontaalschoren.

Indien de afstand van het steiger platform tot aan de gevel kleiner is dan 150 mm kan worden volstaan met een voorloopleuning aan één zijde. In overige gevallen is een voorloopleuning aan beide zijden verplicht.

Zoekt u een steiger voor semi professioneel gebruik?

Zonder aan kwaliteit in te leveren, is het programma van onze complete serie een uitstekende keus voor de (semi) professional. Deze complete steigers voldoen vanzelfsprekend aan de geldende Europese eisen van de NEN –EN 1004, en zijn volledig voorzien van de traditionele schoren.

Deze complete steigers voldoen overigens, in combinatie met de optionele vario-voorloopleuningen, volledig aan de nieuwe ARBO norm van 2018 voor de professional.

Een steiger voor kleine klusjes rondom het huis?

De incidentele gebruiker voor de kleine en diverse klusjes rondom het huis kan prima vooruit met ons uitgebreide assortiment voor een basis steiger. Een uitstekende kwaliteit steiger, maar op onderdelen wat minder zwaar uitgevoerd of op basis van een wat minder uitgebreide samenstelling.

Volop keuzemogelijkheden

Voor een steiger “op maat” vindt u op onze site diverse keuzemogelijkheden. Naast de verschillende afmetingen in de lengte of breedte van uw steiger, kunt u nog kiezen voor de extrusie rolsteiger met de traditionele rechte opbouwpen of voor de Euro serie met de conische opbouwpen. En voor het platform geldt de optie voor de reguliere houten platform bekleding of de lichtgewicht Carbon Deck versie.

De steigers binnen ons assortiment zijn, voor zover niet nader aangegeven, van het merk Euroscaffold. Een steigermerk van Nederlandse makelij die in kwalitatief oogpunt bestemd is voor de professionele markt maar die door de scherpe prijsstelling ook zeer interessant is voor de semi professionele of particuliere gebruiker.

De specificaties en maatvoering van dit merk is veelal identiek met de meest voorkomende merken en typen, zoals bijvoorbeeld Altrex, ASC en skyworks. Dus ook voor losse onderdelen van overige merken kunt u bij ons terecht.

Een professioneel steiger kopen doet u bij ons zonder zorgen

Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om u te voorzien van een steiger, aansluitend aan uw wensen. Mocht u echter niet tevreden zijn of is er iets stuk? Erg vervelend, maar geen probleem. U heeft maar liefst 30 dagen de tijd om de betreffende spullen te retourneren. Wij zorgen voor vervanging van de betreffende onderdelen of indien u dat wenst, krijgt u het geld retour.

Back To Top
WhatsApp chat