skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Transportbok voor steigers » Set wielkokers (4x)

Set wielkokers (4x)

 198,00

 239,58

Omschrijving

Set (extra) wielkokers 2 x 2 stuks voor montage op de steiger aanhangwagens.

Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Standaard worden onze rolsteiger aanhangers voorzien van een koffer waarin ca. 4 steigerwielen kunnen worden gelegd.  Wanneer u beschikt over een groter aantal steigerwielen is deze extra set wielkokers (2 x 2) een aanbeveling.

Onze transportbokken / heftruckplateaus zijn in de basis voorzien van 2 x 2 wielkokers.  Ook deze bokken kunnen worden voorzien van extra wielkokers.

Universeel passend op onze steigeraanhangers.

Deze set van 2 x 2 extra wielkokers ( 60 x 60 mm) wordt geleverd inclusief de bevestigingsmiddelen en zijn eenvoudig te bevestigen op onze steiger aanhangers of steiger transportbokken.

Kenmerken.

Merk:   Connecting

Hoogte: ca. 50 cm

Wielkokers: 60 x 60 mm

Gewicht: ca. 8 kg

Afwerking:  staal,  gegalvaniseerd

Levertijd

Al onze steigeronderdelen en accessoires zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat