skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steigeraanhangers » Rolsteiger aanhanger met PROF. rolsteiger met ENKELZIJDIGE voorloopleuning 135 x 250 x 6.2 mtr.

Rolsteiger aanhanger met PROF. rolsteiger met ENKELZIJDIGE voorloopleuning 135 x 250 x 6.2 mtr.

 4.025,00

 4.870,25

Omschrijving

Combinatie van universele rolsteiger aanhanger , geladen met professioneel rolsteiger 135*250 cm met een werkhoogte van ca. 6.20 meter.  Aan één zijde voorzien van voorloopleuningen. Samenstelling voldoet aan de ARBO norm 2018 bij gebruik tegen een gevel.

Uitvoering rolsteiger met extrusie opbouwframes en houten platformen.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Ervaar het gemak van een complete rolsteiger in combinatie met een rolsteiger aanhanger!  Alle onderdelen hebben bij deze aanhanger een eigen plek en worden met de meegeleverde spanbanden snel en eenvoudig vastgezet.

In deze specificatie / combinatie is een professioneel rolsteiger opgenomen met een werkhoogte van 6.2 meter in combinatie met het gebruik van de (volgens ARBO) verplichte voorloopleuningen aan één zijde.

Samenstelling rolsteiger

Samenstelling volgens ARBO norm, inclusief verplichte voorloopleuning (enkelzijdig) bij professioneel gebruik, bestaande uit:

  • 4 x opbouwframe 135-28-7
  • 2 x opbouwframe 135-28-4
  • 2 x platform zonder luik
  • 8 x diagonaal schoor
  • 2 x horizontaal schoor
  • 2 x voorloopleuning ( incl. knieleuning)
  • 2 tele-stabilisatoren 2 mtr
  • 1 x houten kantplankenset
  • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
  • 8 x stalen borgpen

E.e.a. geladen op universele rolsteiger aanhanger 250 cm / 750 kg.

Overige informatie.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. In deze samenstelling is uitgegaan van het gebruik van de rolsteiger tegen een gevel met een (voorloop)leuning aan één zijde.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie en hierdoor kan de samenstelling afwijken van het artikel.

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met deze universele rolsteiger aanhanger aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie rolsteiger met aanhanger niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

Type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

Afmetingen: 135 x 250 cm

Max. werkhoogte: ca. 6,2 mtr.

Max. platformhoogte:  ca. 4,2 meter

Platform: houten uitvoering, optioneel leverbaar met lichtgewicht platformen.

Leuning:  voorloopleuning aan één zijde.

Voldoet aan ARBO 2018: Ja, bij gebruik tegen gevel.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen rolsteiger is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Custers) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat