skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steigeraanhangers » Steigerbok op wielen

Steigerbok op wielen

 859,00

 1.039,39

Omschrijving

Compacte en superhandige steigerbok op wielen voor het snel en makkelijk opslaan en (intern) verplaatsen van uw rolsteiger.

Laadcapaciteit tot ca. 8 mtr. werkhoogte.  Geschikt voor steiger lengtematen van 190 en 250 cm.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze steigerbok op wielen is nieuw in ons assortiment en is bij uitstek geschikt voor het opslaan en (intern) verplaatsen van uw rolsteiger. Plaats alle steigerdelen makkelijk en overzichtelijk op de steigerbok en rol deze eenvoudig naar de werkplek. Ideaal voor grote gebouwen en locaties.

De afmetingen van de steigerbok zijn 210*90*186 cm en kent een laadcapaciteit van ca. 8 mtr, werkhoogte ( ca. 8 opbouwframes met bijbehorende platformen  en schoren).  Prima geschikt voor de rolsteiger lengtemaat van 190 en/of 250 cm.

Samenstelling:

De steigerbok op wielen wordt standaard geleverd met 4 kamersteigerwielen en 2 x 2 wielkokers.  Eventuele extra wielkokers zijn separaat leverbaar.

NB:  de op de afbeelding opgenomen rolsteiger is niet inbegrepen.  Voor een aantrekkelijke combi-aanbieding van deze steigerbok inclusief rolsteiger vragen wij u even met ons contact op te nemen.

Kenmerken.

Merk:   Connecting

Afmetingen: 210 * 90 * 186 cm ( l*b*h)

Afwerking:  staal,  gegalvaniseerd

Levertijd

De steigerbok op wielen wordt veelal op bestelling geproduceerd. Voor beschikbaarheid adviseren wij u even te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

Bezorgkosten

De steigerbok wordt zonder bijkomende kosten geleverd.  De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Back To Top
WhatsApp chat