skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Steigeraanhangers » AFSLUITBARE STEIGERAANHANGER 305 cm MET KOFFER

AFSLUITBARE STEIGERAANHANGER 305 cm MET KOFFER

 2.749,00

 3.326,29

Omschrijving

Handige en AFSLUITBARE steigeraanhanger voor het vervoer en opslag van uw rolsteiger. Uw onderdelen liggen veilig en geborgen opgeslagen op de aanhanger. Nu standaard geleverd met handige GEREEDSCHAPSKOFFER.

Laadcapaciteit tot ca. 14 meter werkhoogte. Geschikt voor de rolsteiger lengtemaat van 305 cm.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze steigeraanhanger is afsluitbaar. Door de unieke scharnierconstructie zijn de opbouwframes vergrendeld en kunnen niet worden weggenomen. Platformen, schoren en steigerwielen liggen achter “slot en grendel”.

Vanaf heden worden onze steiger aanhangers ook standaard voorzien van een handige ( en afsluitbare) gereedschapskist aan de voorzijde.

Stevige en robuuste gegalvaniseerde steigeraanhanger.  Een rijbewijs B is voldoende.

Deze uitvoering is geschikt voor de rolsteiger lengtematen van 305 cm.  Voor de lengtematen van 190 en 250 cm is de alternatieve versie steigeraanhanger 250 beschikbaar.

NB: Bij de (afsluitbare) steigeraanhangers dienen de platformen / schoren e.d. vanuit de achterzijde in de aanhanger te worden geschoven. Onze (persoonlijke) ervaring leert dat dit vaak als omslachtig en als tijdrovend wordt ervaren. Bij veelvuldig gebruik van de rolsteiger/aanhanger geven wij u de standaard open steigerwagen in overweging.

Algemene info

Met de thermisch verzinkte steigeraanhanger heeft u een perfecte oplossing voor het vervoer en opbergplek van uw rolsteiger. Bij deze afsluitbare uitvoering zijn de opbouwframes vergrendeld, de overige onderdelen liggen veilig achter “slot en grendel”.  Deze steigeraanhanger is geschikt om 14 meter steigermateriaal te vervoeren.

NU MET GEREEDSCHAPSKIST

Vanaf heden  worden de rolsteiger transporters van Euroscaffold standaard voorzien van een vooraf gemonteerde gereedschapskist voorop. In deze kist kunnen losse steigermaterialen worden opgeborgen, zoals wielen en borgclips. Handig om geen onderdelen kwijt te raken!

Onze steigeraanhangers zijn

  • geschikt voor rolsteigers met lengtemaat van 305 cm.
  • laadcapaciteit tot ca. 14 meter werkhoogte
  • max. 8 platformen
  • RDW/TÜV gekeurd
  • standaard geleverd met 13 polige stekker
  • geschikt voor rijbewijs B
  • afsluitbaar

LET OP: de steigeraanhanger wordt standaard geleverd zonder rolsteiger. De opgenomen afbeelding is indicatief.

Vanzelfsprekend is de steigeraanhanger leverbaar met elk type en specificatie rolsteiger. Mocht u op zoek zijn naar een rolsteiger in combinatie met deze steigeraanhanger, adviseren wij u even contact met ons op te nemen en te informeren naar onze aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Kenmerken

Fabrikant:   Euroscaffold

Afsluitbaar:  Ja.

Lengte:  ca. 400 cm.

Breedte: ca. 200 cm

Hoogte: ca. 192 cm

laadvermogen:  geschikt voor rolsteigers 305 cm tot 14 mtr werkhoogte en maximaal 8 platformen.

Levertijd

Ons steigermateriaal is veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

De steigeraanhangers worden door ons gratis geleverd.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Back To Top
WhatsApp chat