skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Schoren » Horizontaal schoor 305cm

Horizontaal schoor 305cm

 54,00

 65,34

Omschrijving

Universele horizontaal schoor van aluminium geschikt voor rolsteigers met een platformlengte van 305 cm.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Universele horizontaalschoor,  passend op de meest gangbare merken rolsteigers met een lengtemaat van 305 cm. Voorzien van handige kleurring zodat horizontaal- en diagonaalschoren makkelijk herkenbaar zijn.

Certificering

De steigerschoren van Euroscaffold zijn TÜV gecertificeerd en voldoen vanzelfsprekend aan alle wettelijke en geldende eisen van:

  • Nederlandse warenwet
  • NEN 2484
  • Europese EN 131 norm

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte: ca. 305cm

Gewicht: ca. 2,7 kg

Levertijd

Onze steiger schoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat