skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Voorloopleuningen » VOORLOOPLEUNING 250cm

VOORLOOPLEUNING 250cm

 257,00

 310,97

Omschrijving

Standaard c.q. universele voorloopleuning voor professionele rolsteigers met een lengtemaat van 250 cm.  Dankzij de voorloopleuning bent u op elk moment beschermt tegen valgevaar.

Voldoet aan de ARBO norm 2018.

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Veilige voorloopleuning die u beschermt voor valgevaar tijdens het opbouwen en afbreken van uw rolsteiger.  De voorloopleuningen vervangen de traditionele diagonaal- en horizontaalschoren.

Makkelijk inklapbaar en compact tijdens transport.

Overige informatie.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. Deze zorgen ervoor dat dat er tijdens het opbouwen of afbreken van de rolsteiger altijd een leuning aanwezig is.  Bij gebruik tegen een gevel (binnen 150 mm) volstaat een voorloopleuning aan één zijde. In andere gevallen zijn voorloopleuningen aan beide zijden voorgeschreven.

De voorloopleuning is voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan ARBO 2018 norm.

 

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

lengte: 250 cm

hoogte:  ca. 50 cm

gewicht: ca. 8 kg

Voldoet aan ARBO 2018:  Ja.

Levertijd

Onze rolsteiger onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen artikel is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Custers) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat