skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Wielen » Kamersteiger wiel 125 mm

Kamersteiger wiel 125 mm

 29,00

 35,09

Omschrijving

Kamersteiger wiel 125 mm.   Universeel passend op alle bekende merken kamersteigers. 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Universeel en veelgebruikt steigerwiel. Past nagenoeg op alle merken kamersteigers.

Het rubber laat geen sporen achter op de vloer en dus bij uitstek geschikt voor binnenwerk.  Doordat het wiel niet beschikt over een spindel is dit type wiel niet geschikt op ongelijk terrein.

Kenmerken

Deze kamersteiger steigerwielen zijn geremd en zijn voorzien van een uitvalbeveiliging door middel van een reguliere borgpen. Het wiel is belastbaar tot ca. 300 kg.   De steigerwielen zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de EN 1004 veiligheidseisen.

Kenmerken.

diameter wiel;   125 mm.

materiaal wiel:  rubber.

niet in hoogte verstelbaar,  borging door middel van reguliere borgpen.

Levertijd

Onze wielen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat