skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Stabilisatoren » TELE-STABILISATOR 2.0 mtr

TELE-STABILISATOR 2.0 mtr

 99,00

 119,79

Omschrijving

Tele-stabilisator 2 meter.  Uitschuifbaar tot ca. 2,8 meter. Universeel toe te passen op alle merken en typen rolsteigers met een buismaat van ca. 51 mm.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De mogelijkheid om deze stabilisator uit te schuiven tot ca. 2,8 meter zorgt voor een grote “basis” en daardoor extra stabiliteit van uw rolsteiger. Bij een werkhoogte van ca. 10 meter adviseren wij u de 3 meter versie.

Algemene informatie.

Stabilisatoren bevorderen de stabiliteit van uw rolsteiger.  De stabilisatoren worden op de hoeken aan de opbouwframes bevestigd door middel van een kunststof koppeling. Deze is gemakkelijk te bevestigen en beschadigt het frame niet.

Wanneer een stabilisator te gebruiken?

Voor een veilig gebruik van een rolsteiger adviseren wij een stabilisator te gebruiken:

  • Bij smalle rolsteigers ( 75 of 90 cm) vanaf een platformhoogte boven ca. 2.5 meter.
  • Bij brede rolsteigers ( 135 cm) vanaf een platformhoogte boven ca. 4,2 meter.

Wanneer de rolsteiger is geplaatst tegen een gevel,  dan volstaan 2 stabilisatoren.  Indien de rolsteiger is geplaatst in de vrije ruimte,  dan zijn 4 stabilisatoren, op alle hoeken, voorgeschreven.

NB:  diverse websites en webshops bieden, vanuit prijsconcurrerende redenen, pas stabilisatoren bij hogere werkhoogten aan. Bij ons staat (uw) veiligheid voorop. Ons advies is dan ook om niet te bezuinigen op deze veiligheidsvoorziening.

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte (ingeschoven): ca. 200cm

Gewicht: ca. 4,5 kg

Uitschuifbaar:  Ja, uitschuifbaar tot ca. 2,80 mtr.

Levertijd

Onze stabilisatoren zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat