skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » WAKÜ boomverlenger voor ongelijk niveau

WAKÜ boomverlenger voor ongelijk niveau

 98,00

 118,58

Omschrijving

WAKÜ boomverlenger, alias verlengpoot.  Maakt het mogelijk uw WAKÜ multifunctionele ladder veilig op een ongelijke ondergrond te plaatsen.

Eenvoudig en snel aan te brengen. Geschikt voor professioneel gebruik.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De WAKÜ boomverlenger (alias  WAKÜ verlengpoot) maakt het eenvoudig mogelijk om uw WAKÜ ladder of trap op ongelijk niveau te plaatsen ( bijvoorbeeld bij een trap of bordes). De verlengpoot is eenvoudig en snel aan te brengen en is veilig in gebruik. Geschikt voor professioneel gebruik.

Bewezen kwaliteit!

WAKÜ multifunctionele ladders en bijbehorende accessoires zijn van bewezen kwaliteit en al jaren in gebruik in de bouw en industrie. Gefabriceerd in Duitsland en van hoogwaardig aluminium.

Kenmerken.

Merk: WAKÜ

Artikelnummer: 1413800105

Lengte: ca. 60 cm

Gewicht: ca. 2,4 kg.

Levertijd

Voor Wakü trappen en bijbehorende onderdelen en accessoires adviseren wij u rekening te houden met een levertijd van ca. 3 tot 4 werkdagen.

Bezorgkosten

Onze ladders en trappen worden kosteloos door ons bezorgd.  Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat