skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » WAKÜ ladderbankje – inklapbaar

WAKÜ ladderbankje – inklapbaar

 84,50

 102,25

Omschrijving

WAKÜ ladderbankje om snel een comfortabel en veilig stavlak te maken.  Aanbevolen bij langdurige werkzaamheden op de ladder/trap.

Universeel toepasbaar.  Ook handig als plateau om verfblikken op te zetten of gereedschap op te leggen.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Met de WAKÜ ladderbankje maak je snel en eenvoudig een comfortabel en veilig stavlak. De ladderbank wordt om de sport gehaakt en is eenvoudig in te klappen / weg te duwen om de ladder te kunnen beklimmen of af te dalen.

Kan vanzelfsprekend ook gebruikt worden om bijvoorbeeld blikken verf neer te zetten of gereedschap op te leggen. Universeel toepasbaar op overige merken en typen ladders en trappen.

Bewezen kwaliteit!

WAKÜ multifunctionele ladders en bijbehorende accessoires zijn van bewezen kwaliteit en al jaren in gebruik in de bouw en industrie. Gefabriceerd in Duitsland en van hoogwaardig aluminium.

Kenmerken.

Merk: WAKÜ

Artikelnummer: 1413800104

Gewicht: ca. 1,2 kg.

Levertijd

Onze ladders, trappen en bijbehorende accessoires zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze ladders en trappen worden kosteloos door ons bezorgd.  Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat