skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » Accessoires » LADDER AFHOUDER 40 mm

LADDER AFHOUDER 40 mm

 89,00

 107,69

Omschrijving

Ladder afhouder met houten plateau en gereedschapsbakje om de afstand tussen ladder en gevel te vergroten. Geschikt voor ladders met een sportdiepte van 40 mm.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Door de ladder afhouder vergroot u de afstand tussen de gevel en de ladder. U krijgt hierdoor meer klusruimte en kunt u veilig en comfortabeler werken.

De ladder afhouder is voorzien van een handig gereedschapsbakje en een houten plateau om materiaal op te plaatsen.

Deze blauwe versie past op ons gehele assortiment Maxall ladders met een sportmaat van 40 mm.

NIET OP STAAN!

De ladder afhouder  (of zgn. muur afhouder) is een veilige ladder accessoires om de ladder op afstand van de gevel te plaatsen. Ideaal bij werkzaamheden nabij goot- en dakoverstekken.

Het houten plateau met handig gereedschapsbakje zorgt voor extra werkruimte.  Het plateau is echter nadrukkelijk niet beoogd of geschikt om op te staan!!

Kenmerken.

Maxall ladder afhouder

Geschikt voor ladders met sportmaat van 40 mm

Afstand tussen ladder en gevel:  ca. 29 cm

Breedte: ca. 27 cm

Kleur:  Blauw

Levertijd

Onze ladders, trappen en bijbehorende accessoires zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze ladders, trappen en onderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de aangegeven verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Back To Top
WhatsApp chat