skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Transportbok voor steigers » Steigerbok met COMPLEET rolsteiger 135 cm x 8.2 mtr. werkhoogte

Steigerbok met COMPLEET rolsteiger 135 cm x 8.2 mtr. werkhoogte

 4.084,00

 4.941,64

Omschrijving

Combinatie van een universele rolsteiger transportbok, geladen met een COMPLEET rolsteiger (breed 135 cm) voor semi-professioneel gebruik met een werkhoogte van ca. 8.20 meter.  Kwalitatief en TÜV gecertificeerd rolsteiger welke garant staat voor een lange levensduur. Dit rolsteiger is tweezijdig voorzien van horizontaal- en diagonaalschoren.

Uitvoering rolsteiger met extrusie opbouwframes en houten platformen.  Leverbaar / keuze in een 2.50 en 3.05 meter uitvoering.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Ervaar het gemak van een complete rolsteiger in combinatie met een universele rolsteiger transportbok! Alle onderdelen hebben bij deze steigerbok een eigen plek en worden met de meegeleverde spanbanden snel en eenvoudig vastgezet.

In deze specificatie / combinatie is een compleet rolsteiger (voor semi-professioneel gebruik) opgenomen met een werkhoogte van 8.2 meter.

De universele transportbok is leverbaar in een 2.50 of 3.05 meter versie.

Let op:  Om te voldoen aan de professionele ARBO 2018 norm adviseren wij dit steiger te combineren met de vario-voorloopleuning.  Deze vindt u elders op onze website onder “steigeronderdelen”.

Samenstelling

Dit rolsteiger is als volgt samengesteld:

  • 6 x opbouwframe 135-28-7
  • 2 x opbouwframes 135-28-4
  • 3 x platform met luik
  • 1 x platform zonder luik
  • 12 x diagonaal schoor
  • 10 x horizontaal schoor
  • 2 x tele-stabilisator 2 mtr
  • 1 x houten kantplankenset
  • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
  • 12 x stalen borgpen

E.e.a. geladen op universele rolsteiger transportbok.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit artikel kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

ARBO 2018 NORM VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Dit rolsteiger is van professionele kwaliteit en is TÜV gecertificeerd. De samenstelling voldoet echter niet aan de ARBO 2018 norm waarbij, bij professioneel gebruik,  het toepassen van “voorloopleuningen” bij het opbouwen en afbreken van de rolsteiger verplicht is gesteld.

In combinatie met de optionele “vario-voorloopleuningen” wordt voldaan aan de geldende ARBO 2018 voorschriften.  ( zie “steigeronderdelen”).

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met deze universele transportbok aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie rolsteiger met transportbok niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

Type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

Afmetingen: 135 x 250 of 135 x 305 cm

Max. werkhoogte: ca. 8,2 mtr.

Max. platformhoogte:  ca. 6,2 meter

Platform: in houten uitvoering, optioneel in lichtgewicht (carbon deck) uitvoering

Leuningen:  (4 sports) leuningframes in combinatie met horizontaalschoren

Voldoet aan ARBO 2018:  Optioneel, in combinatie met vario-voorloopleuningen

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Voor onze transportbokken geldt mogelijk een (korte) extra levertijd.  Wij doen onze uiterste best uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat