skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Transportbok voor steigers » Steigerbok met BASIC rolsteiger 135 cm x 8.2 mtr. werkhoogte

Steigerbok met BASIC rolsteiger 135 cm x 8.2 mtr. werkhoogte

 3.378,00

 4.087,38

Omschrijving

Combinatie van universele rolsteiger TRANSPORTBOK, geladen met voordelig breed BASIC rolsteiger (135cm) met een werkhoogte van ca. 8.20 meter.  De BASIC rolsteiger is (qua samenstelling) de simpele variant van de professionele rolsteiger maar uiterst geschikt voor de particuliere gebruiker of doe-het zelver.   TÜV gecertificeerd rolsteiger welke garant staat voor een lange levensduur.

Uitvoering rolsteiger met extrusie opbouwframes en houten platformen.  Leverbaar / keuze in een 2.50 en 3.05 meter uitvoering.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Op zoek naar een goed rolsteiger voor de doe-het-zelver op een rolsteiger aanhanger, maar wilt u niet te veel betalen?

De rolsteigers uit de BASIC serie zijn van prima kwaliteit en worden zeer voordelig aangeboden.  Uitermate geschikt voor de diverse  werkzaamheden rondom het huis.

Ervaar het gemak van een complete rolsteiger in combinatie met een transportbok!  Uw steiger is altijd compleet en laden en lossen van uw complete rolsteiger op uw aanhanger/ plateauwagen kost slechts seconden.

De transportbok (met bijbehorend rolsteiger) is leverbaar in een 2.50 en 3.05 meter versie.

Samenstelling

Dit rolsteiger is als volgt samengesteld:

  • 6 x basic opbouwframe 135-28-7
  • 2 x basic leuningframe 135-50-2
  • 1 x platform met luik
  • 2 x platform zonder luik
  • 6 x diagonaal schoor
  • 6 x horizontaal schoor
  • 2 x stabilisator 3 mtr
  • 1 x houten kantplankenset
  • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
  • 12 x stalen borgpen

E.e.a. geladen op universele rolsteiger transportbok.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit artikel kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

De BASIC rolsteigers zijn niet beoogd voor professioneel gebruik.

De rolsteiger uit de BASIC serie zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de NEN-EN 1004 norm en zijn beoogd voor de handige doe het zelver of thuisklusser. De samenstelling van deze serie voldoet echter niet aan de (professionele) ARBO 2018 norm.

Voor intensief en professioneel gebruik van rolsteigers adviseren wij een rolsteiger uit de professionele series in combinatie met voorloopleuningen of vario-voorloopleuning.

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met deze universele transportbok aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie rolsteiger met transportbok niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

Type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

Afmetingen: 135 x 250 of 135 x 305 cm

Max. werkhoogte: ca. 8,2 mtr.

Max. platformhoogte:  ca. 6,2 meter

Platform: in houten uitvoering, optioneel in lichtgewicht ( Carbon deck) uitvoering

Leuningen:  horizontaalschoren in combinatie met leuningframes.

Voldoet aan ARBO 2018:  Nee,  bestemd voor particulier en semi-professioneel gebruik.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Voor onze transportbokken geldt mogelijk een (korte) extra levertijd.  Wij doen onze uiterste best uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat