skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Wielen » Stalen spindel op voetplaat 60 cm

Stalen spindel op voetplaat 60 cm

 32,50

 39,33

Omschrijving

Stalen spindel op voetplaat in gegalvaniseerde uitvoering.  Lengte spindel is ca. 600 mm. Universeel passend op alle bekende merken rolsteigers. 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Universeel en veelgebruikt voetplaat. Past nagenoeg op alle merken rolsteigers.

Ook wanneer een steiger niet verrijdbaar behoeft te zijn, adviseren wij u (toch) gebruik te maken van in hoogte verstelbare spindels (op steigerwiel of voetplaat). De maatvaste steigerdelen passen beter wanneer het steiger vlak en waterpas is opgesteld.  Dit vergemakkelijkt het opbouwen én afbreken van uw rolsteiger.

Toepassing

Met de stalen spindel op voetplaat kunt u uw steiger op hoogte stellen. De voetplaat van ca. 15 x 15 cm zorgt voor een veel lagere gronddruk dan bij het gebruik van een regulier steigerwiel.   De lengte van de spindel is ca. 600 mm.

Kenmerken.

uitvoering:  stalen spindel op voetplaat, gegalvaniseerd

spindel:  diameter ca. 37,5 mm,  lengte ca. 600 mm

voetplaat:  staal, ca. 15 x 15 cm.

Levertijd

Onze steigerwielen en voetplaten zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat