skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Platformen » houten platform zonder luik 190cm

houten platform zonder luik 190cm

 162,00

 196,02

Omschrijving

Rolsteiger platform 190 cm zonder luik. Universeel en uitwisselbaar met andere gangbare merken. Dit platform is gemaakt van een gelast aluminium frame met een deck van 9 mm watervast multiplex met een antislip toplaag.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

handzaam platform met een gewicht van slechts 14 kg. Universeel passend op de meest gangbare rolsteigermerken. Ook passend op kamersteigers 190 cm.  Wanneer gebruik wordt gemaakt van voorloopleuningen adviseren wij u een platform met luik.

Certificering

Het platform is TÜV gecertificeerd en voldoet vanzelfsprekend aan alle wettelijke en geldende eisen van:

  • Nederlandse warenwet
  • NEN 2484
  • Europese EN 131 norm

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Lengte: ca. 190cm

Breedte:  ca. 61 cm

Gewicht: ca. 14 kg

Max. belasting: 250 kg/m2 bij gelijkmatige belasting

Levertijd

Onze rolsteiger platformen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat