skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » ANSSEMS aanhanger GT-R serie ENKELAS geremd/ongeremd

ANSSEMS aanhanger GT-R serie ENKELAS geremd/ongeremd

 1.075,00

 1.300,75

Omschrijving

Solide en lichtgewicht aluminium Anssems enkelas bakwagen uit de GT-R serie. De GT-R serie is standaard voorzien van reling en voorrek.

Keuze uit diverse bak-afmetingen in zowel ongeremde als geremde uitvoering.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

De aanhangers van Anssems uit de GT-R serie zijn uitermate geschikt voor alle transportklussen voor de particulier en de semi-professional. Leverbaar in diverse afmetingen en draagvermogen.

De GT 750 R met bakafmeting 251 x 126 is de meest verkochte aanhanger van Europa!! en is de meest gekozen aanhanger voor het vervoer van een rolsteiger.

Voor zwaarder en intensiever gebruik van uw aanhanger geven wij u een aanhanger uit de BSX-serie in overweging.

Algemene informatie:

De Anssems GT-lijn kent maar liefst 15 verschillende modellen. Door de lichte maar uiterst sterke constructie ontstaat een maximaal laadvermogen. Plaatsing van de wielen naast de bak zorgt voor een stabiele wegligging en veilig rijgedrag. De lage laadvloer maakt in- en uitladen makkelijk . Alle GT-R modellen zijn standaard voorzien van een reling en voorrek.

Voor de specifieke kenmerken en informatie voor de diverse typen en afmetingen verwijzen wij u graag naar de ingesloten brochure.

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.  Mogelijk kan de uitvoering iets afwijken van de afbeelding.

Vanzelfsprekend is deze aanhanger leverbaar met elk type en specificatie rolsteiger. Mocht u op zoek zijn naar een rolsteiger in combinatie met een kwalitatieve aanhanger, adviseren wij u even contact met ons op te nemen en te informeren naar onze aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties

Merk:  Anssems

Serie:  GT-R serie ( met reling en voorrrek)

Uitvoering: Aluminium bakwagen

Aantal assen: 1

Overige info:  zie ingevoegde brochure met specifieke kenmerken en gegevens per type en afmeting.

NB: De opgegeven verkoopprijs is exclusief de kosten voor een evt. kentekenbewijs ( ca. € 125,=) en excl. afvalbeheersbijdrage banden ( ca. € 2,= per band)

Levertijd

Door de grote hoeveelheid verschillende typen aanhangers kunnen wij deze niet altijd direct uit voorraad leveren. Bel of informeer even vooraf over de levertijd.  Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij doorgaands binnen korte tijd uitleveren.

Bezorgkosten

De opgenomen prijs is exclusief bezorgkosten. Bel of informeer even vooraf over de (eventuele) extra bezorgkosten.

Andere typen Anssems aanhangers op aanvraag.

Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij nagenoeg alle modellen en uitvoeringen aanhangers van het merk Anssems leveren. Mocht uw gewenste aanhanger niet in onze webshop zijn opgenomen, informeer dan even naar de mogelijkheden. Wij doen u graag een interessante aanbieding.

Brochure Anssems GT serie

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat