skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » ANSSEMS plateauwagen PSX-S serie ENKELAS

ANSSEMS plateauwagen PSX-S serie ENKELAS

 2.075,00

 2.510,75

Omschrijving

Robuuste en kwalitatief hoogwaardige enkelas plateauwagen van Anssems uit de PSX-S serie

Bakafmetingen 251 x 153 cm,  , keuze uit ongeremde uitvoering 750 kg of geremd 1350 kg

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Voor de veeleisende professional die op zoek is naar een ijzersterke plateauwagen adviseren wij onze plateauwagens uit de PSX-S serie. De solide en duurzame uitvoering staat garant voor een lange levensduur.

De zij- en achterborden klappen volledig tot onder de laadvloer weg hetgeen handig is bij het laden en lossen met een heftruck.

Algemene informatie:

De plateauwagen van Anssems uit de PSX-S serie is een ijzersterke en kwalitatieve aanhangwagen voor zowel de ondernemer als de veeleisende particuliere gebruiker. De Anssems PSX-S plateauwagen is in totaal verkrijgbaar in 9 verschillende uitvoeringen.

Het chassis van de BSX bestaat uit zware gegalvaniseerde stalen profielen hetgeen garant staat voor een lange levensuur van de aanhanger. De verlichting,  neuswiel, assen, koppeling en oplooprem zijn van de beste kwaliteit.

Voor de specifieke kenmerken en informatie voor de diverse typen en afmetingen verwijzen wij u graag naar de ingesloten brochure.

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.  Mogelijk kan de uitvoering iets afwijken van de afbeelding.

Vanzelfsprekend is deze aanhanger leverbaar met elk type en specificatie rolsteiger. Mocht u op zoek zijn naar een rolsteiger in combinatie met een kwalitatieve aanhanger, adviseren wij u even contact met ons op te nemen en te informeren naar onze aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties

Merk:  Anssems

Serie:   PSX-S serie

Uitvoering: Plateauwagen

Aantal assen: 1

Overige info:  zie ingevoegde brochure met specifieke kenmerken en gegevens per type en afmeting.

NB: De opgegeven verkoopprijs is exclusief de kosten voor een evt. kentekenbewijs ( ca. € 125,=) en excl. afvalbeheersbijdrage banden ( ca. € 2,= per band)

Levertijd

Door de grote hoeveelheid verschillende typen aanhangers kunnen wij deze niet altijd direct uit voorraad leveren. Bel of informeer even vooraf over de levertijd.  Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij doorgaands binnen korte tijd uitleveren.

Bezorgkosten

De opgenomen prijs is exclusief bezorgkosten. Bel of informeer even vooraf over de (eventuele) extra bezorgkosten.

Andere typen Anssems aanhangers op aanvraag.

Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij nagenoeg alle modellen en uitvoeringen aanhangers van het merk Anssems leveren. Mocht uw gewenste aanhanger niet in onze webshop zijn opgenomen, informeer dan even naar de mogelijkheden. Wij doen u graag een interessante aanbieding.

Brochure Anssems plateauwagen PSX-S serie

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat