skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Overige aanhangers » ANSSEMS aanhanger BSX serie ENKELAS geremd/ongeremd

ANSSEMS aanhanger BSX serie ENKELAS geremd/ongeremd

 1.675,00

 2.026,75

Omschrijving

Robuuste en kwalitatief hoogwaardige enkelas bakwagen uit de BSX serie.

Keuze uit diverse bak-afmetingen in zowel ongeremde als geremde uitvoering.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Voor de veeleisende professional adviseren wij onze aanhangers uit de BSX serie.  De solide en duurzame uitvoering staat garant voor een lange levensduur.

Bij de BSX serie is het voorbord neerklapbaar, waardoor u lange ladingen makkelijk kunt doorsteken. Het achterbord kan worden neergelegd op uitschuifbare kokers.  Zowel aan de binnen- als buitenzijde van de bebording zit een bindrail waar eenvoudig verplaatsbare nethaken of bindogen kunnen worden bevestigd.

Kortom:  een veelzijdige en gebruiksvriendelijke krachtpatser.

Algemene informatie:

De Anssems BSX is een ijzersterke en kwalitatieve aanhangwagen voor ondernemers en veeleisende particuliere gebruikers. De Anssems BSX is verkrijgbaar in 7 verschillende uitvoeringen.

Het chassis van de BSX bestaat uit zware gegalvaniseerde stalen profielen hetgeen garant staat voor een lange levensuur van de aanhanger. De verlichting , neuswiel, assen, koppeling en evt. oplooprem zijn van de beste kwaliteit. De spatschermen van de BSX zijn uitgevoerd in staal.

Voor de specifieke kenmerken en informatie voor de diverse typen en afmetingen verwijzen wij u graag naar de ingesloten brochure.

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.  Mogelijk kan de uitvoering iets afwijken van de afbeelding.

Vanzelfsprekend is deze aanhanger leverbaar met elk type en specificatie rolsteiger. Mocht u op zoek zijn naar een rolsteiger in combinatie met een kwalitatieve aanhanger, adviseren wij u even contact met ons op te nemen en te informeren naar onze aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties

Merk:  Anssems

Serie:  BSX serie

Uitvoering: Aluminium bakwagen

Aantal assen: 1

Overige info:  zie ingevoegde brochure met specifieke kenmerken en gegevens per type en afmeting.

NB: De opgegeven verkoopprijs is exclusief de kosten voor een evt. kentekenbewijs ( ca. € 125,=) en excl. afvalbeheersbijdrage banden ( ca. € 2,= per band)

Levertijd

Door de grote hoeveelheid verschillende typen aanhangers kunnen wij deze niet altijd direct uit voorraad leveren. Bel of informeer even vooraf over de levertijd.  Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij doorgaands binnen korte tijd uitleveren.

Bezorgkosten

De opgenomen prijs is exclusief bezorgkosten. Bel of informeer even vooraf over de (eventuele) extra bezorgkosten.

Andere typen Anssems aanhangers op aanvraag.

Door onze samenwerking met een grote regionale dealer kunnen wij nagenoeg alle modellen en uitvoeringen aanhangers van het merk Anssems leveren. Mocht uw gewenste aanhanger niet in onze webshop zijn opgenomen, informeer dan even naar de mogelijkheden. Wij doen u graag een interessante aanbieding.

Brochure Anssems BSX serie

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat