skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » Telescoopladder » TELESTEPS Prime Line 3.2 REFURBISHED

TELESTEPS Prime Line 3.2 REFURBISHED

 255,00

 308,55

Omschrijving

REFURBISHED telescoopladder uit de (kwalitatieve) Prime Line serie van Telesteps met een uitgeschoven lengte van 3.2 meter.

Geheel nagezien en evt. gerepareerd door de officiele service dealer van Telesteps.  Een ideale ladder in kleine ruimtes en door de compacte ingeklapte afmeting gemakkelijk op te bergen.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Deze REFURBISHED telescoopladder van telesteps is door ons rechtstreeks ingekocht bij de officiele service dealer van Telesteps.  De refurbished telescoopladders zijn door hen helemaal nagelopen en (indien nodig) gerepareerd met de officiele en kwalitatieve onderdelen van Telesteps.

De Prime Line serie is de meest kwalitatieve serie van Telesteps en geschikt voor de meest veeleisende professionele gebruiker. Onmisbaar in elke bedrijfsbus.

Product info

De  Prime Line is de meest kwalitatieve serie van Telesteps en is uiterst geschikt voor de veeleisende en professionele gebruik. De ladder is eenvoudig te gebruiken en kan in enkele seconden worden ingesteld op elke gewenste werkhoogte. Voorzien van brede sporten voor extra gebruiksgemak.

De ingeschoven lengte is slechts 79 cm en weegt slechts ca. 11 kg en is hierdoor eenvoudig op te bergen of te dragen.

De ladder is volautomatisch uit te schuiven en te bedienen dankzij het Autostep-systeem  Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium in de Zweedse fabriek van Telesteps.

NB: De weergegeven afbeelding dient als impressie en kan mogelijk afwijken van het artikel.

Kenmerken.

Merk:   Telesteps

Serie : Prime Line

Aantal treden: 1 x 9

uitvoering: telescoopladder

breedte treden: 65 mm

Lengte ingeschoven / transportstand: ca. 0,79 mtr

max. lengte uitgeschoven : ca. 3,8 mtr

Breedte 0,50 mtr

Gewicht: ca. 11 kg.

Max. belasting 150 kg.

Levertijd

Onze voorraad  REFURBISHED telescoopladders is beperkt.  Bel even voor de beschikbaarheid. Op = op.

Bezorgkosten

Onze REFURBISHED telescoopladders ( en overige gebruikte steigerdelen) worden niet bezorgd en kunnen uitsluitend worden opgehaald.  Dit vanuit de gedachte dat alle gebruikte en refurbished onderdelen ( natuurlijk) gebruikssporen hebben, die u bij uw aankoop persoonlijk kunt constateren / beoordelen.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen en/of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat