skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Ladders » Telescoopladder » JUMBO telescoopladder PRO 3.2 mtr

JUMBO telescoopladder PRO 3.2 mtr

 275,00

 332,75

Omschrijving

Zeer compacte telescoopladder van Little Jumbo. Uitvoering met 11 sporten en een maximale ladderlengte van 320 cm.

Zeer degelijke en robuuste ladder voor professioneel gebruik. Een ideale  uitschuifbare ladder in kleine ruimtes en door de compacte ingeschoven afmeting gemakkelijk mee te nemen in elke kofferbak.  Uitermate geschikt voor inspectie en toegangsdoeleinden.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Zeer compacte en handig mee te nemen telesscoopladder van het professionele merk Little Jumbo.  Met slechts 1 vergrendeling is deze uitschuifbare ladder eenvoudig in te schuiven en altijd op de gewenste hoogte in te stellen. Uitermate geschikt voor inspectie en toegangsdoeleinden.

Dit artikel betreft de uitvoering met 11 sporten met een maximale ladderlengte van 320 cm. Deze ladder is ook leverbaar met 9 of 13 sporten met een respectievelijke ladderlengte van maximaal 260 of 380 cm.

Product info

De Little Jumbo telescoopladder is een originele Xtend & Climb telescoopladder voor regulier en professioneel gebruik. De ladder is gemaakt van 6061 aluminium, (wat ook wordt gebruikt in de vliegtuigbouw) waardoor de uitschuifbare ladder licht, maar ook zeer sterk is. Het aluminium is geanodiseerd waardoor het aluminium niet afgeeft en uw handen tijdens het werk schoon blijven.

De Little Jumbo telescoopladder is eenvoudig te gebruiken en kan met 1 vergrendeling snel en op elke gewenste hoogte worden ingesteld. De ladder is uitgevoerd met een zgn. soft close systeem waardoor de ladder geleidelijk uitschuift.  De stabilitietsbalk aan de onderzijde is in te schuiven en is automatisch vergrendeld wanneer de ladder volledig is uitgeschoven.

De ladder is zeer compact en dus handig mee te nemen.  De ingeschoven lengte is slechts 82 cm en weegt slechts 9 kg en is hierdoor eenvoudig op te bergen in elke auto of servicebus.

De telescoopladders van Little Jumbo zijn geschikt voor professioneel gebruik en voldoen vanzelfsprekend aan alle wettelijke en geldende eisen van:

Warenwet besluit draagbaar klimmaterieel
VGS
Europese EN 131 norm

NB: De weergegeven afbeelding dient als impressie en kan mogelijk afwijken van het artikel.

Kenmerken.

Merk:   Little Jumbo

Artikelnummer 1413900400

Aantal treden: 1 x 11

uitvoering: telescoopladder

Lengte ingeschoven / transportlengte: ca. 0,82 mtr

max. lengte uitgeschoven : ca. 3,2 mtr

Breedte 0,49 mtr

Gewicht: ca. 9 kg.

Max. belasting 150 kg.

Levertijd

Onze ladders en trappen zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze ladders en trappen worden kosteloos door ons bezorgd.  Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat