skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Opbouwframes » Rolsteiger opbouwframe 135-28-7 met rechte (extrusie) opbouwpen

Rolsteiger opbouwframe 135-28-7 met rechte (extrusie) opbouwpen

 189,00

 228,69

Omschrijving

Opbouwframe met rechte (extrusie) opbouwpen voor rolsteigers van 135 cm breed. Dit universele opbouwframe heeft 7 sporten met een sportafstand van 28 cm en is uitwisselbaar met de gangbare merken steigers.

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Universeel opbouwframe met rechte (extrusie) opbouwpen,  passend op de meest gangbare merken rolsteigers.   Borging van deze opbouwframes geschiedt door losse borgpennen.  Deze vindt u separaat in onze webshop.

Certificering

De opbouwframes van Euroscaffold zijn TÜV gecertificeerd en voldoen vanzelfsprekend aan alle wettelijke en geldende eisen van:

  • Nederlandse warenwet
  • NEN 2484
  • Europese EN 131 norm

Andere merken opbouwframes

Binnen ons assortiment beschikken wij ook over de opbouwframes van andere merken rolsteigers, zoals ASC en Custers. Hiervoor vragen wij u even contact met ons op te nemen.

Kenmerken.

Merk:   Euroscaffold

Breedte: 135 cm

Hoogte:  ca. 200 cm

Type opbouwpen:  rechte (extrusie) opbouwpen

Aantal sporten: 7 met anti slip motief.

Gewicht: ca. 9.5 kg

Levertijd

Onze opbouwframes zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat