skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Kamersteigers » Kamersteiger Combi 135 x 190 cm – 4,5 mtr werkhoogte

Kamersteiger Combi 135 x 190 cm – 4,5 mtr werkhoogte

 998,00

 1.207,58

Omschrijving

Combi Kamersteiger set in de afmeting van 135 x 190 cm met een werkhoogte tot ca. 4.50 meter.  Uitgevoerd met 2 platformen en voorzien van extra schoren en houten kantplankenset. Kwalitatief en TÜV gecertificeerd kamersteigerconstructie welke garant staat voor een lange levensduur. Draagvermogen tot 250 kg.

Geschikt voor professioneel gebruik binnen- en buitenshuis.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Handig en veilig kamersteigerconstructie tegen een scherpe prijs. Afmeting 135* 190 cm. Geschikt voor werkzaamheden tot ca. 4,5 meter werkhoogte.  De opgenomen samenstelling voldoet volledig aan de ARBO eisen. Door zijn compacte afmetingen is deze constructie uiterst geschikt voor werken in de kleine ruimte.

Set wordt geleverd met 2 platformen,  extra schoren en houten kantplankenset.

Bij een opstelling buiten of op een ongelijke ondergrond geven wij u een set steigerwielen op stalen spindel in overweging.

Samenstelling

Dit kamersteiger bestaat uit de navolgende onderdelen.

  • 2 x vouwunit 135 x 190 cm – 6 sports.
  • 1 x platform 190 cm met luik
  • 1 x platform 190 cm zonder luik
  • 4 x kamersteigerwielen 125 mm
  • 8 x borgpennen
  • 2 x horizontaalschoor 190 cm
  • 1 x diagonaalschoor 190 cm
  • 1 x houten kantplankenset 135*190 cm

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie.

Geschikt voor professioneel gebruik

Dit kamersteiger is van professionele kwaliteit en is TÜV gecertificeerd. Geschikt voor werkzaamheden binnen en buiten.  Set is compleet met houten kantplankenset en voldoet volledig aan de geldende ARBO normen.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

afmetingen: 135 x 190 cm

max. werkhoogte: ca. 4,50 mtr.

platform: watervast multiplex 9 mm, 190 cm

opbergmaat vouwunit 6 sports: ca. 18 x 130 x 197 cm

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze kamersteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze kamersteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere werkhoogten op aanvraag.

Deze combi kamersteiger kent een maximale werkhoogte van ca. 4.50 meter, hierbij ligt het platform op 2,60 meter. Wilt u een grotere werkhoogte? Onze kamersteigers kunnen verder worden opgebouwd tot een werkhoogte van ca. 7.5 meter. Mocht u de door u gewenste werkhoogte niet op onze site staan, verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. Wij verzorgen voor u graag een offerte op maat.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat