skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Kamersteigers » set (4) mini stabilisatoren voor kamersteiger

set (4) mini stabilisatoren voor kamersteiger

 179,00

 216,59

Omschrijving

Snel en eenvoudig aan te brengen mini stabilisatoren voor een kamersteiger.  Volgens de nieuwe Europese regelgeving verplicht bij gebruik van uw kamersteiger!.

Universeel toe te passen op alle kamersteigers

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Snel en eenvoudig aan te brengen stabilisatoren. Universeel passend op alle kamersteigers. Simpel vast te maken / los te maken met de vleugelmoer.

Het gebruik van stabilisatoren zijn verplicht volgens de laatste Europese regelgeving bij professioneel gebruik van een kamersteiger.  Deze mini stabilisatoren vanzelfsprekend aan de strenge eisen.

Europese regelgeving

Met de recente invoering van de nieuwe Europese regelgeving dient u uw kamersteiger te zijn voorzien van stabilisatoren. 2 stuks bij gebruik tegen een gevel,  4 stuks indien de kamersteiger in de vrije ruimte staat.  Vanzelfsprekend voldoet u met de mini stabilisatoren volledig aan geldende regels.

 

 

 

 

NB: De getoonde afbeelding(en) dienen als impressie.

Specificaties

Merk:  Alumexx

Afmetingen: ca. 40 x 40 cm

EAN nummer: 8719998990287

Levertijd

De mini stabilisatoren zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling binnen 2 werkdagen tebezorgen.

Bezorgkosten

Onze complete rolsteiger combinaties worden door ons gratis aan huis bezorgd. Voor onze losse steiger onderdelen zijn wij genoodzaakt de transport / bezorgkosten tegen werkelijke kosten aan onze klanten door te belasten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de bestelling. De te maken bezorgkosten worden “in het winkelmandje” getoond.

Vanzelfsprekend bent u te allen tijde uitgenodigd om uw bestelling persoonlijk af te halen. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging in Bergharen.

Back To Top
WhatsApp chat