skip to Main Content
Deskundig advies
Complete rolsteigers gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Transportbok voor steigers » Steigerbok met rolsteiger met TWEEZIJDIGE voorloopleuningen 135 cm x 10.2 mtr. werkhoogte

Steigerbok met rolsteiger met TWEEZIJDIGE voorloopleuningen 135 cm x 10.2 mtr. werkhoogte

 5.247,00

 6.348,87

Omschrijving

Combinatie van een universele rolsteiger transportbok, geladen met een professioneel rolsteiger (breed 135 cm) met voorloopleuningen aan beide zijde met een werkhoogte van ca. 10.20 meter.  Kwalitatief en TÜV gecertificeerd rolsteiger welke garant staat voor een lange levensduur. Dit rolsteiger voldoet aan de ARBO 2018 eis..

Uitvoering rolsteiger met extrusie opbouwframes en houten platformen.  Leverbaar / keuze in een 2.50 en 3.05 meter uitvoering.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Ervaar het gemak van een complete rolsteiger in combinatie met een universele rolsteiger transportbok! Alle onderdelen hebben bij deze steigerbok een eigen plek en worden met de meegeleverde spanbanden snel en eenvoudig vastgezet.

In deze specificatie / combinatie is een professioneel rolsteiger met voorloopleuningen aan beide zijden opgenomen met een werkhoogte van 10.2 meter, geheel volgens de geldende ARBO 2018 norm.

De universele transportbok is leverbaar in een 2.50 of 3.05 meter versie.

Samenstelling

Samenstelling volgens ARBO norm, inclusief verplichte voorloopleuning (enkelzijdig) bij professioneel gebruik, bestaande uit:

 • 8 x opbouwframe 135-28-7
 • 2 x opbouwframe 135-28-4
 • 4 x platform met luik
 • 1 x platform zonder luik
 • 4 x diagonaal schoor
 • 2 x horizontaal schoor
 • 8 x voorloopleuning ( incl. knieleuning)
 • 2 x tele-stabilisatoren 3 mtr
 • 1 x houten kantplankenset
 • 4 x rubber wiel 200 mm op stalen spindel
 • 16 x stalen borgpen

Deze steiger is gekeurd en voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan de NEN-EN 1004 norm.

E.e.a. geladen op universele rolsteiger transportbok.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. De samenstelling van dit artikel kan afwijken van de opgenomen afbeelding.

ARBO 2018 NORM VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. In deze samenstelling is uitgegaan van  (voorloop)leuningen aan beide zijden ( geschikt voor vrijstaand gebruik of bij een gevelafstand groter dan 150 mm).

Diverse combinaties mogelijk. Vraag naar uw combinatiekorting!

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle mogelijke rolsteigers ( in de diverse andere afmetingen, samenstellingen, met optionele lichtgewicht platformen) in combinatie met deze universele transportbok aanbieden. Mocht uw gewenste combinatie rolsteiger met transportbok niet zijn opgenomen op deze webshop, neem dan aub contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke aanbieding met een aantrekkelijke COMBINATIE-KORTING.

Specificaties rolsteiger

Merk:  Euroscaffold

Type opbouwpen:  extrusie,  rechte opbouwpen

Afmetingen: 135 x 250 of 135 x 305 cm

Max. werkhoogte: ca. 10,2 mtr.

Max. platformhoogte:  ca. 8,2 meter

Platform: in houten uitvoering, optioneel in lichtgewicht (carbon deck) uitvoering

leuning:  voorloopleuning aan beide zijde.

Voldoet aan ARBO 2018: Ja, bij gebruik tegen gevel.

Wat wordt bedoelt met werkhoogte.

Als werkhoogte wordt de hoogte verstaan waarop u met uw handen kunt werken / reiken als u op het platform staat. Als vuistregel wordt hierbij gehanteerd: Werkhoogte = platformhoogte + ca. 2 meter. Dit is een indicatie en kan natuurlijk in de praktijk iets afwijken.

Levertijd

Onze rolsteigers zijn veelal uit voorraad leverbaar.  Voor onze transportbokken geldt mogelijk een (korte) extra levertijd.  Wij doen onze uiterste best uw bestelling binnen 48 uur te bezorgen.

Bezorgkosten

Onze rolsteigers worden kosteloos door ons bezorgd. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om uw spullen zelf op te halen of om even een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat