skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Voorloopleuningen » VOORLOOPLEUNING 190cm

VOORLOOPLEUNING 190cm

 174,00

 210,54

Omschrijving

Standaard c.q. universele voorloopleuning voor professionele rolsteigers met een lengtemaat van 190 cm.  Dankzij de voorloopleuning bent u op elk moment beschermt tegen valgevaar.

Voldoet aan de ARBO norm 2018.

 

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Veilige voorloopleuning die u beschermt voor valgevaar tijdens het opbouwen en afbreken van uw rolsteiger.  De voorloopleuning vervangt de traditionele diagonaal- en horizontaalschoren.

Makkelijk inklapbaar en compact tijdens transport.

Overige informatie.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. Deze zorgen ervoor dat dat er tijdens het opbouwen of afbreken van de rolsteiger altijd een leuning aanwezig is.  Bij gebruik tegen een gevel (binnen 150 mm) volstaat een voorloopleuning aan één zijde. In andere gevallen zijn voorloopleuningen aan beide zijden voorgeschreven.

De voorloopleuning is voorzien van een TÜV certificaat en voldoet aan ARBO 2018 norm.

 

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Euroscaffold

lengte: 190 cm

hoogte:  ca. 50 cm

gewicht: ca. 6 kg

Voldoet aan ARBO 2018:  Ja.

Levertijd

Onze rolsteiger onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best, uw bestelling de navolgende werkdag te bezorgen.

Bezorgkosten

Losse rolsteigeronderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen artikel is van het kwaliteitsmerk Euroscaffold. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Custers) of in een evt. afwijkende samenstelling,  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat