skip to Main Content
Deskundig advies
Gratis thuisbezorgd
Snelle levering
Altijd scherp geprijsd
Home » Winkel » Rolsteiger onderdelen » Voorloopleuningen » CUSTER safe guard VOORLOOPLEUNING 250 cm

CUSTER safe guard VOORLOOPLEUNING 250 cm

 184,00

 222,64

Omschrijving

Custers SAFE GUARD voorloopleuning in de lengtemaat van 250 cm.

Dankzij deze voorloopleuning bent u op elk moment beschermt tegen valgevaar. Voldoet aan de ARBO norm 2018.

Let op:  deze Safe guard voorloopleuning van Custers is door zijn unieke maatvoering en afmeting uitsluitend passend op Custers steiger onderdelen en niet uitwisselbaar met overige merken steiger onderdelen.

 

Stel een vraag

Beschrijving

Onze tips & tops

Veilige voorloopleuning van Custers (steigermaat 250 cm) die u beschermt voor valgevaar tijdens het opbouwen en afbreken van uw rolsteiger.

Deze safe guard van Custers vervangt de traditionele horizontaal- en diagonaalschoren en zorgt direct voor een veilige en stabiele leuning. Voldoet vanzelfsprekend aan de geldende ARBO voorschriften.

Makkelijk inklapbaar en compact tijdens transport.

Let op:  De maatvoering en afmetingen van Custers steiger onderdelen wijken af van veel andere gangbare merken rolsteigers. Custers steigers en steigeronderdelen zijn dan ook niet universeel toepasbaar of uitwisselbaar met andere merken steigers.

ARBO-wetgeving.

Vanaf 1 januari 2018 is het gebruik van zgn. “voorloopleuningen of montageleuningen” verplicht bij professioneel gebruik van een rolsteiger. Deze zorgen ervoor dat dat er tijdens het opbouwen of afbreken van de rolsteiger altijd een leuning aanwezig is.  Bij gebruik tegen een gevel (binnen 150 mm) volstaat een voorloop- of montageleuning  aan één zijde. In andere gevallen zijn leuningen aan beide zijden voorgeschreven.

De Safety-guard van Custers voldoet aan ARBO 2018 norm.

Gecertificeerde kwaliteit

Alle aluminium steigers en steiger onderdelen van Custers voldoen aan de huidige Europese regelgeving en zijn apart gekeurd en gecertificeerd volgende de nationale normen in alle Europese landen.

  • EN1004-1;2020
  • EN1004-2;2020

Over Custers

Al ruim 40 jaar produceert Custers in het noord Limburgse Venray hoog kwalitatieve aluminium steigers en rolsteiger onderdelen voor zowel de doe het zelver als de professionele gebruiker.  Veiligheid en duurzaamheid staat bij zowel ontwikkeling als productie van de steigers voorop. In kwalitatief opzicht behorende Custers producten tot de top van de markt, hetgeen zich uit in een lange levensduur en een laag percentage uitval gedurende de gebruiksfase.

Custers complete rolsteigers en steiger onderdelen hebben een unieke samenstelling en maatvoering. Dit betekent dat de onderdelen van Custers niet uitwisselbaar of vervangbaar zijn door overige merken steigerdelen.

NB: De getoonde afbeeldingen dienen als impressie. Deze kunnen mogelijk afwijken van het betreffende artikel.

Specificaties

Merk:  Custers,

Artikelnummer: 9501.801.250(CR)

lengte: 250 cm

gewicht: ca. 8,0 kg

Voldoet aan ARBO 2018:  Ja.

Levertijd

De rolsteiger onderdelen van Custers zijn veelal uit voorraad leverbaar. Bij bestelling voor 12.00 uur doen wij onze uiterste best uw bestelling binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Bezorgkosten

Losse rolsteigeronderdelen worden door ons zonder extra kosten bezorgd. De bezorgkosten zijn in de opgenomen verkoopprijs opgenomen. Voor bestellingen buiten Nederland of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden berekend. Dit is afhankelijk per product.

Vanzelfsprekend kunt u de diverse onderdelen ook bij ons ophalen. Informeer naar de extra OPHAAL-KORTING.

Ook welkom op onze locatie te Bergharen.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte uitgenodigd op onze locatie te Bergharen om een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment rolsteigers, ladders en trappen.

Andere merken en samenstellingen op aanvraag.

De in deze aanbieding opgenomen artikel is van het kwaliteitsmerk Custers. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in een ander merk rolsteiger (bijv. ASC – Euroscaffold),  verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Veilig en snel opbouwen

Download de handleiding

Instructievideo

Back To Top
WhatsApp chat